Kartshop-header

25 biler tilmeldt Sebring-test

20. januar 2011
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

25 biler er i øjeblikket klar til officiel test på Sebring før 12-timersløbet i marts. Testen foregår den 8. og 9. februar, godt en måned før langdistanceløbet i USA.

Testen tiltrækker ofte alle andre end topholdene, der tester for sig. Corvette Racing tester i øjeblikket på Sebring med Jan Magnussen og Oliver Gavin, men GT2-holdet er også forventet til testen i februar.

To LMP1-biler, 13 GT2, fire LMPC og seks GTC-biler er tilmeldt testen, der som det ser ud nu ikke får nogle LMP2-biler til start.

Også tre nye Ferrari 458 GTC er tilmeldt – en fra Risi Competizione med Jaime Melo og Tony Vilander og to fra Extreme Speed Motorsports med Scott Sharp/Johannes von Overbeek samt Ed Brown og Guy Cosmo.

En glædelig overraskelse er det også blevet til på listen, der inkluderer franske Labre Competition, der har erhvervet sig en Chevrolet Corvette GT2. Bornhauser, Canal og Gardel skal køre bilen.

I LMP1-klassen kommer Muscle Milk Aston Martin Racing og Dyson Racing.

Flere biler forventes dog med i testen – IMSA, International Motor Sports Association, spår om op mod 20 yderligere biler.

12-timersløbet på Sebring køres den 16.-19. marts.

Foto: ALMS

Skriv en kommentar