John Nielsen DTC

Auto-G DTC klar med 2013-løbskalender

28. december 2012

Syv afdelinger bliver det til i 2013-udgaven af Auto-G Danish Thundersport Championship – og to nyheder på kalenderen.

Det bliver som bekendt til en afdeling både på bybanen i Aarhus samt en afdeling med den norske søsterklasse NTCC på Rudskogen Motorsenter. Det står nu klart, hvor DTC kan præsentere den endelige 2013-kalender.

– DTC, Danish Thundersport Championship fortsætter samarbejdet med vores norske venner i NTCC, Norwegian Thunder Car Championship. Det betyder bl.a., at fire DTC-løb i Danmark er mesterskabstællende i det norske NTCC-mesterskab. Derfor forventer vi omkring ti norske kørere til start i Danmark til hvert af de fire løb. Derudover arbejder nogle af de norske kørere på at deltage i endnu flere af de danske DTC-løb. Omvendt tæller et løb i Norge med i det danske Auto-G DTC-mesterskab, når vi som en nyhed skal til Norge at køre, siger DTC-promotor Peter Elgaard i en pressemeddelelse.

– Lørdag den 18. maj og søndag den 19. maj 2013 kører Auto-G DTC som en nyskabelse ægte mesterskabs-tællende race i Aarhus’ gader, hvor der også afvikles Classic Race Aarhus. Det bliver ekstremt udfordrende for kørerne og underholdende for publikum. Det glæder vi os meget til, siger han videre.

Med 2013-kalenderen på bordet er det dermed også bekræftet, at Ring Djursland ikke længere figurerer på kalenderen.

DTC-kalender 2013:

4.-5. maj Padborg Open (Padborg Park)
18.-19. maj Classic Race Aarhus (bybane i Aarhus)
15.-16. juni Sommerløbet (FDM Jyllandsringen)
24.-25. august Grand Prix Danmark (FDM Jyllandsringen)
7.-8. september Padborg Prix (Padborg Park)
14.-15. september Rudskogen Motorfestival (Rudskogen Motorsenter, Norge)
28.-29. september DM-finalen (FDM Jyllandsringen)

 

14 Comments

 1. Spændende at se hvad denne sæson byder på. Men hvorfor er Djursland røget ud? Synes det er synd, når de fleste kørerer mener det er en udfordrende bane. Nu kommer halvdelen af løbene jo til at foregå på Jyllandsringen, så det kan godt virke lidt ensformigt.

 2. Spændende at se hvad denne sæson byder på. Men hvorfor er Djursland røget ud? Synes det er synd, når de fleste kørerer mener det er en udfordrende bane. Nu kommer halvdelen af løbene jo til at foregå på Jyllandsringen, så det kan godt virke lidt ensformigt.

 3. Spændende at se hvad denne sæson byder på. Men hvorfor er Djursland røget ud? Synes det er synd, når de fleste kørerer mener det er en udfordrende bane. Nu kommer halvdelen af løbene jo til at foregå på Jyllandsringen, så det kan godt virke lidt ensformigt.

 4. Spændende at se hvad denne sæson byder på. Men hvorfor er Djursland røget ud? Synes det er synd, når de fleste kørerer mener det er en udfordrende bane. Nu kommer halvdelen af løbene jo til at foregå på Jyllandsringen, så det kan godt virke lidt ensformigt.

 5. Naboerne synes jo at de dersens racerbiler larmer noget så frygteligt *suk*

 6. Den samme historie om igen. Og så er det tilflyttere, som brokker sig. De kunne jo bare have holdt sig væk. De vidste jo banen var der inden de købte hus.

 7. Vi lever absolut ikke i et demokratisk land. I tilfældet Ring Djursland er det 2 familier, der er tilflyttet de seneste år, som er problemet. Flytter på landet og starter så med at klage over lugten fra landbrugene og larmen fra en Motorbane, der afholder løb 4 gange årligt. Og har ligget der siden 1965. Samme historie var der omkring Jyllands Ringen med 1 lokalt (tilflytterfjols), der endte med at måtte købes ud. Så minoriteterne regerer i vort land – på dette område også!

 8. Vi lever absolut ikke i et demokratisk land. I tilfældet Ring Djursland er det 2 familier, der er tilflyttet de seneste år, som er problemet. Flytter på landet og starter så med at klage over lugten fra landbrugene og larmen fra en Motorbane, der afholder løb 4 gange årligt. Og har ligget der siden 1965. Samme historie var der omkring Jyllands Ringen med 1 lokalt (tilflytterfjols), der endte med at måtte købes ud. Så minoriteterne regerer i vort land – på dette område også!

 9. Vi lever absolut ikke i et demokratisk land. I tilfældet Ring Djursland er det 2 familier, der er tilflyttet de seneste år, som er problemet. Flytter på landet og starter så med at klage over lugten fra landbrugene og larmen fra en Motorbane, der afholder løb 4 gange årligt. Og har ligget der siden 1965. Samme historie var der omkring Jyllands Ringen med 1 lokalt (tilflytterfjols), der endte med at måtte købes ud. Så minoriteterne regerer i vort land – på dette område også!

 10. Vi lever absolut ikke i et demokratisk land. I tilfældet Ring Djursland er det 2 familier, der er tilflyttet de seneste år, som er problemet. Flytter på landet og starter så med at klage over lugten fra landbrugene og larmen fra en Motorbane, der afholder løb 4 gange årligt. Og har ligget der siden 1965. Samme historie var der omkring Jyllands Ringen med 1 lokalt (tilflytterfjols), der endte med at måtte købes ud. Så minoriteterne regerer i vort land – på dette område også!

 11. Vi lever absolut ikke i et demokratisk land. I tilfældet Ring Djursland er det 2 familier, der er tilflyttet de seneste år, som er problemet. Flytter på landet og starter så med at klage over lugten fra landbrugene og larmen fra en Motorbane, der afholder løb 4 gange årligt. Og har ligget der siden 1965. Samme historie var der omkring Jyllands Ringen med 1 lokalt (tilflytterfjols), der endte med at måtte købes ud. Så minoriteterne regerer i vort land – på dette område også!

 12. Vi lever absolut ikke i et demokratisk land. I tilfældet Ring Djursland er det 2 familier, der er tilflyttet de seneste år, som er problemet. Flytter på landet og starter så med at klage over lugten fra landbrugene og larmen fra en Motorbane, der afholder løb 4 gange årligt. Og har ligget der siden 1965. Samme historie var der omkring Jyllands Ringen med 1 lokalt (tilflytterfjols), der endte med at måtte købes ud. Så minoriteterne regerer i vort land – på dette område også!

 13. Vi lever absolut ikke i et demokratisk land. I tilfældet Ring Djursland er det 2 familier, der er tilflyttet de seneste år, som er problemet. Flytter på landet og starter så med at klage over lugten fra landbrugene og larmen fra en Motorbane, der afholder løb 4 gange årligt. Og har ligget der siden 1965. Samme historie var der omkring Jyllands Ringen med 1 lokalt (tilflytterfjols), der endte med at måtte købes ud. Så minoriteterne regerer i vort land – på dette område også!

 14. Vi lever absolut ikke i et demokratisk land. I tilfældet Ring Djursland er det 2 familier, der er tilflyttet de seneste år, som er problemet. Flytter på landet og starter så med at klage over lugten fra landbrugene og larmen fra en Motorbane, der afholder løb 4 gange årligt. Og har ligget der siden 1965. Samme historie var der omkring Jyllands Ringen med 1 lokalt (tilflytterfjols), der endte med at måtte købes ud. Så minoriteterne regerer i vort land – på dette område også!

Skriv en kommentar