WEC

Benny Simonsen

Benny Simonsen kører WEC på afbud

14. september 2015
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Aston Martin Racing har i LMGTE Am-klassen i WEC måttet finde en reserve for Roald Goethe. Goethe, der kom til skade i et stort crash på Le Mans er klar igen, og erstatningen sker således fordi Roald Goethe er optaget af sine forretninger.

I tiden efter uheldet var Benny Simonsen reserven for Roald Goethe, og det er da også netop Simonsen, der er blevet kaldt ind til at erstatte tyskeren i den kommende weekend på Circuit of the Americas.
Benny Simonsens comeback til WEC markerer hans første løb i serien siden 2012, hvor han fik et enkelt løb for Porsche-teamet JWA Avila.

Dailysportscar.com har haft held til at få et citat fra den travle dansker, der lige nu arbejder hårdt for at få alt klar til weekenden:
– Naturligvis er jeg tilfreds. Jeg fik beskeden lørdag, og lige siden har der været travlt med at få styr på det hele. Ethvert sæde i WEC er stort, men at få chancen for at køre for Aston Martin er kæmpe – det er jo et af sportens største og mest historiske navne. Jeg håber, jeg kan leve op til den tillid, de har vist mig. Og naturligvis er der også følelser indblandet i det her. Jeg er sikker på, Allan sidder deroppe nu og er et stort, bredt smil!, siger Benny Simonsen til Dailysportscar.com.

Skriv en kommentar