Christian Lundgaard nyheder

Christian Lundgaard aldeles suveræn i Formel 4

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Angreb var det bedste forsvar for Christian Lundgaard, da han skulle forsvare sin føring ved femte afdeling af SMP Formula 4 NEZ mesterskabet. Femte afdeling blev afviklet på Moscow Raceway og med to sejre og en fjerdeplads udbyggede han sin føring i mesterskabet, da han i sin Formel 4 fra MP Motorsport ved alle tre løb sluttede foran Smolyar og Lloveras, de to nærmeste konkurrenter til mesterskabet. Christians føring er nu på mere end 50 point, hvilket svarer til mere end to løbssejre.

Ved første løb, der blev afviklet fredag eftermiddag, startede Christian fra pole position og han førte løbet fra start til mål. Lørdagens to løb bød på mere action for Christian, der er tilknytter Renaults Formel 1 team via Renault Sport Academy.

Andet løb blev startet fra syvende position og herfra viste Christian atter en gang et fantastisk talent for at placere sig rigtigt og overhale konkurrenterne en efter en. Konstant fandt Christian nye steder at overhale og efter den ene flotte overhaling efter den anden, kørte han over målstregen som sikker vinder.

Til tredje løb havde Christian Lundgaard sikret sig pole position, men en tæt kamp med Volegov ned mod første sving, gav konkurrenterne mulighed for at angribe de to og efter første omgang lå Christian på femte pladsen. Han fik passeret en konkurrent, men resten af løbet blev en tæt kamp med Volegov og selvom Christian på et tidspunkt i den tætte duel var forbi, kom Volegov tilbage i udgangen af svinget. I sidste sving forsøgte Christian igen, men Volegov trængte Christian og Christian måtte slippe for at undgå et sammenstød og efter de 25 minutter kørte han over målstregen i fjerde position med flere gode point til mesterskabet.

“Dejligt med så mange point til mesterskabet” fortæller Christian fra Rusland. “Det var en næsten perfekt weekend. Andet løb var fedt. Jeg må indrømme, at jeg nok ikke selv havde regnet med en sejr fra syvende startposition, men jeg havde virkelig farten og fik overrasket nogle konkurrenter med et par gode overhalinger. Jeg ville selvfølgelig også gerne have vundet tredje løb, men måtte også tænke på mesterskabet. Så da min start ikke blev perfekt så var det vigtigere at passe på bilen end at køre for aggressivt de første par sving. Jeg føler ikke, at Volegovs forsvar af hans position var helt fair. På sidste omgang skifter han position flere gange og han trænger mig under nedbremsningen, da jeg var på indersiden, så jeg måtte undgå ham for ellers var vi kørt sammen. Nu må jeg bare arbejde på, at jeg næste gang kan lave den perfekte weekend med tre sejre”.

Nu er der fem ugers pause for Christian Lundgaard inden næste afdeling, der også afvikles på Moscow Raceway. Det bliver i weekenden den 18.-20. august, hvor også hans bror Daniel Lundgaard er i action i Formel 4, det er dog ved Grand Prix Danmark på Jyllandsringen.

Skriv en kommentar