Christina Nielsen og Alessandro Balzan bliver holdkammerater igen i 2017

Christina Nielsen forlænger med team

29. oktober 2016
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Christina Nielsen vandt for 4 uger siden som den første kvinde GTD klassen i den amerikanske IMSA-serie. Sammen med sin italienske holdkammerat Alessandro Balzan, kørte hun en Ferrari 488 GT3 for det amerikanske team Scuderia Corsa.

Samarbejde, der gav 2 sejre og i alt 7 podieplaceringer på vej mod mesterskabet i den prestigefyldte serie. Og Christina Nielsen og Scuderia Corsa er netop blevet enige om at fortsætte samarbejdet i 2017. I går satte hun sin underskrift på en ny kontrakt, der betyder, at hun igen kører sammen med Alessandro Balzan i serien, der næste år er udvidet til 12 løb.

Christina Nielsen skal igen i 2017 køre Ferrari 488 GT3 for Scuderia Corsa i den amerikanske IMSA serie

Christina Nielsen skal igen i 2017 køre Ferrari 488 GT3 for Scuderia Corsa i den amerikanske IMSA serie

“Jeg er rigtig glad for at fortsætte samarbejdet med Scuderia Corsa i 2017” fortæller en glad Christina Nielsen. “Det bliver dejligt at starte sæsonen, sammen med et team jeg kender og sammen med mennesker, jeg alle sammen kender og har det godt med. Og bilen bliver også den samme og den ved vi fungerer, så det var det naturlige valg at fortsætte her”, forklarer Christina Nielsen om kontraktforlængelsen.

Første løb bliver den amerikanske 24 timers-klassiker på Daytona, der afvikles den 28-29. januar.

Skriv en kommentar