Kartshop-header
Daniel Lundgaard suveræn i Formel 4 Renault

Daniel Lundgaard suveræn i Formel 4 Renault

22. august 2017
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Daniel Lundgaard tager sjette Formel 4 Renault sejr ved Grand Prix Danmark.

Daniel Lundgaard kørte sig til endnu en sejr, da fjerde afdeling af Formel 4 Renault blev afviklet ved Grand Prix Danmark på Jyllandsringen i weekenden. Dermed har Daniel Lundgaard, der sidste år vandt Formel Ford mesterskabet med tretten sejre, sikret sig sejr i halvdelen af sæsonens tolv løb og udover at føre mesterskabet, er han også seriens mest vindende kører.

Ved lørdagens to løb vandt Daniel første løb fra Pole Position efter et tæt løb med Frederik Vesti. Andet løb udviklede sig til endnu en tæt duel mellem de to, men denne gang var det Frederik Vesti der vandt løbet, efter Daniel Lundgaard fik en dårlig start fra Pole Position.

Ved søndagens TV transmitterede løb, var det atter Daniel Lundgaard på Pole Position. Kort før start begyndte regnen at vælte ned over banen ved Silkeborg. De svære forhold gav uro i feltet og et startcrash, som blandt andet Noah Watt blev fanget i, betød omstart.

Ved omstarten tog Daniel Lundgaard føringen og øgede afstanden til Frederik Vesti. En safetycar eliminerede føringen, men da løbet atter blev startet, tog Daniel igen styring. Han trak igen væk fra Frederik Vesti, der med tre omgange tilbage måtte se sig overhalet af Christian Rasmussen fra Magnussen Racing Experience. Efter løbet lagde Vesti protest mod Daniel Lundgaards kørsel efter safetycar, hvilket desværre gav en straf på 20 sekunder og ændrede den flotte sejr Daniel kørte sig til, til en sjette plads.

“Når jeg ser tilbage på weekenden er det med blandede følelser. En hel del lykkedes, og det så ud til at vi skulle tage derfra med to sejre og en andenplads. Der var selvfølgeligt et par situationer, som jeg gerne ville have undværet, men når man ser bort fra det, var vi stærkt kørende og havde fundet en stor del af den fart, som vi manglede ved åbningsløbet først på sæsonen.

Jeg er selvfølgeligt skuffet over protesten og den linje, der er blevet lagt, men der er ikke andet for end at komme videre. Mit fokus er fremadrettet og på at vinde racerløb.”

Der resterer endnu 3 afdelinger af Formel 4 Renault. Næste afdeling afvikles den 2. september på Padborg Park.

Daniel Lundgaard fører Formel 4 Renault serien 2017

Skriv en kommentar