Kartshop-header
Jan Magnussen, Sebring

Danskerne på Sebring efter 7½ time

16. marts 2014
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Patrick Long var startende kører i Porsche North America #912 som Michael Christensen havde kørt til GT-pole, Long/Christensen/Bergmeister -besætningen har været meget stabile, undgået uheld og problemer og derved kunne holde sig med helt fremme.

“At holde sig uden for problemer” har ellers ikke været nemt, et utal af gule flag, Full-Course-Cautions (FCC) og tilmed RØDE flag har desværre domineret løbet. Mange biler er udgået i rent carbon-fyrværkeri, men heldigvis er ingen kørere kommet alvorligt til skade.

En af disse FCC faldt efter Risi Competizione -køreren Matteo Malucelli spandt sin GTLM-Ferrari af banen i første sving for umiddelbart efter helt hovedløst at trække ud i ideallinien i en blind kurve,  foran adskillige biler – heriblandt danske Christina Nielsen som ikke kunne undgå kontakt og fik revet højre baghjul af sin GTD-Porsche 911 #30, det blev desværre slutningen på Christina og MOMO/NGT Motorsports løb.

– En kører ramte muren og fortsatte tilbage over banen netop som jeg kom gennem første sving – som er et blindt 4. gears sving. Jeg prøvede at undvige men kunne intet gøre og jeg ved ikke rigtig hvad han havde tænkt sig. Jeg er derfor ked af at måtte meddele at vi er ude af løbet., skrev Christina efterfølgende på Facebook.

Også Jan Magnussen var ramt af uheld, dog kun punkteringer og småskader der kunne udbedres i pitten, men det bragte tidligt i løbet Corvette Racing #3 helt til bunds i GTLM-stillingen. Men netop de mange FCC og Corvette Racings mangeårige erfaring i løbsstrategi, samt naturligvis rå speed har bragt de to C7.R til 1-2 føring i GTLM, #3 foran #4 og herefter Michael Christensens Porsche #912

I et kort interview med Jan Magnussen falder talen naturligvis også på Kevin Magnussen, spurgt om det kan virke distraherende at tænke på Kevins præstationer, svarer Jan kort og klart:

– JA! Det er en distraktion for mig at Kevin klarer det så fantastisk i Formel 1, men jeg er bare super glad og stolt.

Også David Heinemeier som deltager i PC-klassen i RSR Racings ORECA FLM09 #09 er fortsat i spil til en podieplads, Bruno Junqueira er nu i bilen på andenpladsen i klassen.

Se video af Christina Nielsens uheld her:

2 Comments

  1. Michael k c vandt

Skriv en kommentar