Reducering af biludgifter

Fire tips om effektiv reducering af biludgifter

5. marts 2017
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Det er de færreste bilejere, som ikke drømmer om at minimere sine biludgifter. Det forbliver desværre en drøm for de fleste, fordi det ikke er alle, der er klar over, hvordan man skal gribe det an. Den rette fremgangsmåde vil kunne spare dig for mange tusinde kroner hvert år, så hvorfor ikke udnytte det?

Køb reservedele, hvor det er billigst

Har du kompetencerne til at reparere din bil på egen hånd, så kan du spare mange penge. Det eneste du skal bruge er værktøj og reservedele, som du kan købe hos mange forskellige forhandlere.

Du skal naturligvis købe reservedele, hvor det er billigst. Priserne er som udgangspunkt lavest på nettet, fordi webshops typisk har lavere omkostninger sammenlignet med fysiske butikker. Det er muligt at købe reservedele til alle tænkelige bilmærker på nettet. Ejer du f.eks. en bil fra vw, så køb vw reservedele online her.

Undgå de værste benzinslugere

Det er langt fra alle biler, der er lige økonomiske og miljøvenlige. Du kommer lynhurtigt til at bruge mange penge på brændstof, hvis du vælger at køre rundt i en benzinsluger. Det kan hurtigt betale sig at købe en ny bil, hvis den nye bil kører længere på literen. Selvom det er dyrt at købe en ny bil, så vil investeringen med al sandsynlighed kunne tjenes hjem på sigt.

Du bør som minimum regne på, om det kan betale sig at udskifte din nuværende bil. Det er ikke sikkert, at det giver økonomisk mening at skifte den ud, men så har du i hvert fald regnet på det. Finder du f.eks. en bil, der kører dobbelt så langt på literen, så vil besparelsen hurtigt kunne mærkes på din økonomi.

Indhent tilbud og sammenlign bilforsikringer

Du skal tegne en bilforsikring, hvis du skal køre lovligt. Du kan også overveje at købe en kaskoforsikring. Der er dog ingen grund til at betale flere penge end højst nødvendigt for en bilforsikring. Skal du spare penge på din bilforsikring, så skal du indhente et eller flere tilbud på bilforsikring og vælge den billigste løsning.

Det er ikke alle bilforsikringer, der dækker på samme måde, hvilket du skal være opmærksom på, når du indhenter tilbud. Sammenligner du priser uden at tage hensyn til andet, så får du sjældent et retvisende resultat. Du skal f.eks. bemærke, at der er stor forskel på en kaskoforsikring og en ansvarsforsikring.

Vask din bil på gaden

Skal din bil holde sig flot og skinnende, så skal den vaskes fra tid til anden. Den nemme løsning vil være at køre hen til den nærmeste vaskehal, men det er ikke den billigste løsning. Vil du spare penge, så kan du vaske din bil på gaden. Det kræver blot, at du har tiden, overskuddet og udstyret til det.

Du kan sagtens klare bilvasken på egen hånd, hvis du blot sørger for at benytte dig af det rigtige udstyr til formålet. Du kommer langt med en spand, en børste og en svamp. I dag kan man sågar tilmelde sig et kursus i bilvask.

Skriv en kommentar