Vintertest: Følg Kevin Magnussen fra Barcelona

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Velkommen til dækningen af den sidste testuge før det for alvor går løs med Formel 1 sæsonen 2017.

Kevin Magnussen er tilbage i Haas-raceren, og du kan følge danskeren her på Racemag både i dag, tirsdag, og på torsdag, hvor han igen sidder i bilen på Circuit de Barcelona-Catalunya.

Onsdag og fredag overtages rattet af teamkammeraten Romain Grosjean.

Følg nyhederne nedenfor

Så er Kevin ude på supersoft. Lad os se, om han kan nærmere sig de førende tider.

Her kl 15.00 høvler Kevin Magnussen bare omgange af på tirsdagens testdag. Han er nu oppe på 60 omgange and counting. d

Kevin Magnussen har netop sat årets bedste testtid for Haas, men det er ikke tider, man som sådan kan konkludere noget på. Således har Massa netop nu feltets bedste tid i Williams.

Kevin Magnussen har nu sat dagens første tid. Det er tydeligt på tiden, at Haas lige nu ikke tester farten, men holdbarheden og stabiliteten.

Formel 1 vintertest 2017

Efter en kort pause er Kevin Magnussen nu igen tilbage i bilen, men han har endnu ikke sat en tid. Danskeren har øvet starter og finjusteret bilen til dagens test.

Motorsport.com skriver, at Ferrari – og dermed Haas – pønser på at opgradere den nye Ferrari-motor i denne uge. Ferrari arbejder ifølge motorsportsmediet på en helt ny brændstof-tilgangen til motoren, der kan øge motorens kraft, men samtidig sænke forbrændingen. Dermed kan Ferrari, hvis planen lykkes, køre med mindre brændstof eller forbedre deres forbrug, så motoren kan presses endnu mere i forhold til konkurrenternes.

Skriv en kommentar