Kartshop-header
Breaking
McLaren vil beholde Button (4. september 2015 18:29 )
Status Quo i 2. træning (4. september 2015 16:30 )
Hamilton starter bedst på Monza (4. september 2015 12:15 )
Williams beholder Bottas og Massa (3. september 2015 23:01 )
Flere motorstraffe på vej til McLaren (3. september 2015 16:29 )
heinemeier-hansson-plowman-mosport-2012
24. juli 2012

Heinemeier Hansson: Fantastisk med første sejr

Danske David Heinemeier Hansson fik første ALMS-sejr på ukendt grund. Hverken han eller medkører Martin Plowman kendte til Mosport i Canada, inden ALMS kørte der i weekenden.

Det forhindrede dog ikke Conquest Endurances Morgan/Nissan-duo i at tage pole position og føre store dele af løbet – og vigtigst af alt, at tage sejren foran de mesterskabsførende Scott Tucker og Christophe Bouchut fra Level 5 Motorsports efter hårde kampe på banen.– Det føles fantastisk at få vores første sejr. Vi fik samlet alle brikkerne i puslespillet, vi havde gode pitstops, en fantastisk bil og kørte bare perfekt. Det var virkeligt sjovt at køre mod Scott Tucker, jeg tror aldrig jeg har set så tæt en kamp i P2 før. I langdistanceløb plejer det hele at blive spredt lidt ud, men her havde vi sammen strategi og meget ens fart og en fantastisk kamp. Jeg er virkeligt glad på teamets vegne og klar til flere sejre, siger David Heinemeier Hansson i en pressemeddelelse.

Heinemeier Hansson førte løbet fra start, men fik så en stop-and-go-straf for at overhale under gult flag. Det placerede ham på andenpladsen i klassen, men efter en times kørsel havde danskeren nået Tucker igen og kunne overhale og tage føringen.

Med sejren i Mosport ligger Conquest Endurance-teamet tættere på Level 5 Motorsports i mesterskabet.

Leave A Comment