Kartshop-header
Jan Magnussen Aarhus Classic Race 2015

Husk: TV2 sender Classic Race Aarhus kl. 12

20. maj 2017
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Årets Classic Race Aarhus er i fuld gang, og efter fredagens indledende manøvrer bliver tingene nu mere alvorlige for deltagerne i MASCOT Danish Thundersport Championship. På programmet lørdag står bl.a. tidtagningen og første kvalifikationsheat, mens andet kvalifikationsheat og finalen køres søndag.

En af deltagerne er som altid Jan Magnussen, der vender hjem til Danmark efter et ekstremt succesfuldt forår i USA.

“Løbet i Aarhus er et af højdepunkterne på kalenderen, og samtidig et af de smukkeste løb med banen langs vandet og omkring Mindeparken. For mig startede DTC-sæsonen jo optimalt med en finalesejr til Åbningsløbet, og jeg har næsten ikke kunne vente med at komme i min Camaro igen. I mellemtiden har jeg haft et fedt løb i Texas, hvor vi tog sejren med Corvette Racing, så jeg er topmotiveret med et velforberedt team i ryggen. Nu handler det bare om at få sat weekenden i gang”, lyder det fra Jan Magnussen på danskerens hjemmeside.

Det bedste sted at opleve anden afdeling af MASCOT Danish Thundersport Championship er naturligvis langs gadebanen i Aarhus, men kan du ikke være til stede i den jyske hovedstad, har du mulighed for at følge dele af løbet på TV2 Sport.

Lørdag sender TV2 Sport således i tidsrummet fra klokken 12.00 til 15.10, hvor man bl.a. kan se tidtagningen, mens der søndag er fem timers direkte TV. I tidsrummet fra klokken 12.00 til 17.05 kan man bl.a. se andet kvalifikationsheat og finalen for MASCOT Danish Thundersport Championship.

Skriv en kommentar