Kartshop-header
Kevin Magnussen, Jan Magnussen, Moscow Raceway 2012

Ingen russisk optur for Magnussen

16. juli 2012
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Kevin Magnussen havde sin far med ved pitmuren for første gang i tre år, da han i weekenden kørte på den spritnye russiske bane, Moscow Raceway.

Det blev dog begrænset med fornøjelserne på banen for Magnussen, der til begge løb kvalificerede uden for top 10 og blot tog et enkelt point.

Det kunne dog have blevet til mere, da Magnussen lå på en ottendeplads i lørdagens løb, men en hovedløs manøvre i sidste sving fra Lucas Foresti rev både brasilianeren selv, Alexander Rossi og altså Kevin Magnussen ud af spil. Søndag kom han som bekendt i mål, men på en 10. plads.

– Vi var bagud på points fra starten. Vi kom så velforberedte, som vi overhovedet kunne – troede vi. Betingelserne var ens for alle teams, alle var helt uden erfaring med banen, så det handlede om i denne weekend, hvem der hurtigst muligt kunne finde det rigtige set-up. Det blev i hvert fald ikke os. Moskva er en bane uden greb, der gir en ret urolig bagende. Jeg tabte tid både ind- og ud af svingene. Uanset hvad vi gjorde, fik vi bare ikke tingene til at fungere, siger Kevin Magnussen i en pressemeddelelse.

En ringe trøst for Magnussen – og landsmand Marco Sørensen – er at de bedst placerede kørere udgik i andet løb. Det er derfor stadig tæt i toppen inden næste afdeling, som afvikles på lidt kendt grund på Silverstone den 25. og 26. august.

Toppen i Formula Renault 3.5 efter femte afdeling:

1

Robin FRIJNS

111

2

Sam BIRD

101

3

Jules BIANCHI

85

4

Marco SØRENSEN

79

5

Nick YELLOLY

76

6

Arthur PIC

64

7

Kevin MAGNUSSEN

58

8

Nico MULLER

54

9

Kevin KORJUS

49

10

Walter GRUBMULLER

38

 

Skriv en kommentar