Kartshop-header
Den tidligere Formel Ford-danmarksmester Jesper Egebart har nu for alvor fået smag for Auto-G DTC-mesterskabet.

Jesper Egebart mod nye mål i DST

11. august 2016
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

På forhånd var Jesper Egebart udset til at blive en mesterskabsfavorit på linje med Michel Nykjær fra Næstved i OK MOBIL 1 DST. Men uheldige kendelser i en teknisk kontrol og i et dommertårn betyder, at Egebart tabte terræn i første sæson-halvdel i den nye superklasse i dansk motorsport inden sommerferien. Alligevel har han ikke mistet modet.

Selv om Jesper Egebart erkender, at Michel Nykjær nok er kommet for langt foran.

‘Der er stadig to pladser på podiet at kæmpe om, og det har jeg tænkt mig at gøre’, siger Jesper Egebart.

En onsdags-test på en regnvåd Padborg Park har vist, at Jesper Egebart har masser af fart i sin bil, og at han vil være med helt fremme, når supertourisme-serien fortsætter på Ring Djursland i weekenden efter en sommerpause.

Han afviser også, at han er bitter over den modgang, han kørte ind i først på sæsonen – i øvrigt i modsætning til teamchef Per Egebart i Nordic Racing.

‘Der var for mig tale om nogle uheldige omstændigheder, og i næste sæson kan det være helt anderledes’, siger Jesper Egebart.

Før sommerpausen var det Frederik Nymark, der for alvor tog kampen op med Michel Nykjær. I weekenden har Jesper Egebart tænkt sig at blande sig i den topstrid, og han har blikket stift rettet mod et nyt mål.

‘For mig handler det nu om at vinde så mange heat og finaler som muligt. Jeg vil med op på podiet’.

1 Comments

  1. Var det en idé at bruge et billede i DST sammenhæng i stedet for DTC?

Skriv en kommentar