Foto og copyright: Racemag

John Nielsen vinder race 1 – stor skuffelse for Mikkel Mac

10. juni 2012
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Unge Mikkel Mac lå til en sensation af de større, da han i første løb i Auto-G Danish Thundersport Championship havde opbygget en solid føring.

Godt og vel hele langsiden på Padborg Park var afstanden til nærmeste forfølger, da den unge falstring røg af banen under de svære betingelser.

Fukamuni Racings kører havde domineret begivenhederne og førte suverænt til John Nielsen, men måtte overlade sejren til en af feltets absolutte veteraner.

Løbet startede da også på våd bane, og netop som bilerne var ude på opvarmningsomgangen faldt regnen igen over den sønderjyske bane. Og allerede i andet sving var der ballade. Casper Elgaard bremsede for sent og sendte Jan Magnussen i sandfanget. DTC-etteren kunne dog komme op igen og kørte sig trods et stort hul til de bagerst op på femtepladsen i mål.

John Nielsen tog sig undervejs forbi en anden af de yngre kørere, Dennis Lind, som var startet på andenpladsen. Den placering holdt også i mål for Memphis Racing-køreren, der profiterede på at Casper Elgaard skulle afvikle to strafbaner for påkørslen af Magnussen.

Elgaard sluttede dog på podiets nederste trin foran den nye teamkammerat Michael Outzen, som kæmpede hårdt mod Jan Magnussen de sidste omgange.

Kim Rødkjær og Peter Vesti rundede feltet af – sidstnævnte med en svær debut på det våde underlag.

Mikkel Mac får muligheden igen i andet løb, hvor han takket være en ottendeplads starter på pole position. Følg Racemag på Twitter for løbende opdateringer.

Resultatet af første løb ved DTC – Historisk Festival på Padborg Park:

1

John Nielsen

2

Dennis Lind

3

Casper Elgaard

4

Michael Outzen

5

Jan Magnussen

6

Kim Rødkjær Sørensen

7

Peter Vesti

8

Mikkel Mac Jensen

 

Skriv en kommentar