Kartshop-header

Kevin Rossel – lige ved og næsten!

13. september 2016
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

At Night Race er en svær disciplin er vist kun de færreste, der ikke har opdaget!

At alt afvikles over en dag, træning, kvalifikation og 3 heat er lidt af en præstation i sig selv, ikke kun som kører, men også for et lille team som Rossel Racing.

Ingen tvivl om at Night Race er et af Danmarks bedste racerløb, og jeg er glad for at være en del af dette set up. Kvalen bliver kørt i fuldt dagslys, men så går det ellers ned af bakke og efterhånden som mørket falder på. En fantastisk oplevelse for de fremmødte.

Efter en P3 i kvalifikationen, hvor jeg desværre ikke fik udbytte af nye dæk, som vi satte på midt i session, pga. gult flag. Dette betød en startplacering som nr. 6 i første heat, i det startrækkefølgen på de 8 første vendes.

Efter de 2 indledende heat var det med startplacering som nr. 3 i finalen.

Denne blev hurtigt vekslet til en pole position allerede efter første omgang, men en Safety Car og begyndende regn betød, at jeg efter Safety Car perioden, hvor banen var meget fedtet, desværre faldt tilbage på en P3 som også blev slutresultatet efter henholdsvis Nykjær på P2 og en særdeles stærkt og velkørende Jesper Egebart som dagens vinder.

Nu gælder det finalen d. 8 og 9 oktober, og jeg behøver vist ikke fortælle hvad mit mål er!!!

Skriv en kommentar