Kartshop-header
Kevin Magnussen blev nummer 12 ved det britiske grandprix 2017

Kevin slår Grosjean i total Mercedes-triumf

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Kampen om verdensmesterskabet i Formel 1 er helt åben.

Med Lewis Hamiltons fjerde sejr i træk på Silverstone, er hullet op til Sebastian Vettel på førstepladsen nu helt nede på 1 point.

Briten førte løbet fra start til slut, og sejren var reelt aldrig i fare for den tredobbelte verdensmester.

Bag Hamilton lå Vettel, Raikkonen og Bottas og kæmpede om de sekundære pladser. To punkteringer hos først Raikkonen og dernæst Vettel kom dog til at betyde, at Ferrari og ikke mindst Vettel mod slutningen mistede dyrebare point.

Hos Kevin Magnussen og Haas, der i dag kørte sit grandprix nummber 50, gamblede man ved at sætte danskeren på soft-dækket. Strategien var klar. Danskeren skulle køre så længe som muligt og håbe på regn mod slutningen.

Læs også: Her er Formel 1 Stillingen 

Da regnen udeblev pittede danskeren med blot 15-20 omgange tilbage af løbet. Her havde han blandt andet holdt Ocon og Perez bag sig over 10 omgange. Med friske dæk på kom Kevin Magnussen blæsende ud af pitten.

Han havde så meget fart i de røde dæk, at han først overhalede Stroll, og dernæst trak Haas Grosjean i pitten – formentlig for at slippe for en duel mellem de to team-kammerater.

Som forventet kom de førende kørere nærmere bagfra, hvilket medførte en håndfuld blå flag til danskeren, der på det tidpunkt kun havde Vandoorne og Massa foran sig for at komme i point. Kevin Magnussen var tydeligvis meget hurtigere på sine friskere dæk.

Desværre løb Kevin tør for omgange, men det sletter ikke et meget positivt helhedsindtryk. Flot kørt af danskeren, og i det hele taget et stærkt britisk grandprix på Silverstone.

2 Comments

  1. Undskyl, men jeg mener dog, at Vettel kun er foran med et sølle point

  2. HP Thygesen – du har naturligvis ret og det er rettet for noget tid siden – tak 🙂

Skriv en kommentar