Kartshop-header

Leasing af bil – Tjek flexleasing & privatleasing

15. august 2017
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Leasing er en populær måde at finansiere på. Især biler er interessante i forhold til leasingaftaler. Der findes bare efterhånden mange forskellige måder at lease på, og hvilken leasingtype er det så lige, du, som privatperson, skal vælge?

I denne artikel forklarer vi forskellene på privat- og flexleasing, så læs med, og bliv klogere på finansieringsmulighederne, når du skal have ny bil.

Slip for reparationsudgifter med privatleasing

Vælger du finansiering af bilen via privatleasing, så sikrer du dig mod uforudsete udgifter, som for eksempel servicebesøg (ja okay, det er næppe uforudset), reparationer og dækskifte. Og skal du have bilen på værksted, så får du en erstatningsbil at køre i imens. Faktisk betaler du kun for brændstof, forsikring og den grønne afgift. Udover leasingaftalen selvfølgelig.

Og så er der lige det med førstegangsydelsen. Privatleasing giver dig mulighed for en lav førstegangsydelse. Det får du ikke ved de traditionelle billån.

Hold øje med kilometertælleren

Ved privatleasing skal du være opmærksom på de kilometer, du kører i bilen. Du må kun køre det antal kilometer, der står i leasingtilbuddet, så du skal regne på, hvor langt du skal køre og hvor ofte, så der er taget højde for dette i tilbuddet.

Kører du flere kilometer end det, der står i aftalen, så koster det dig flere penge. Men kører du færre kilometer, så får du udbetalt det tiloversblevne. Så du betaler præcis for det du kører.

Flexleasing er ideel til dyre biler

Flexleasingsløsningen er også et populært valg blandt bilkøbere (eller i det her tilfælde billeasere). Populariteten skyldes primært, at det er både billigt og simpelt. Ved flexleasing deles registreringsafgiften op i rater, som fordeles over den tid som leasingaftalen løber i, og derfor er denne løsning ideel for dig, hvis du vil have en meget speciel eller dyr bil.

Med flexleasing har du ingen kapitalbinding i bilen, og du betaler ingen forsikringspræmie, så det er bestemt værd at overveje, når du skal have nye bil. Men du skal også være opmærksom på. at der her følger toldsyn, indregistrering af bilen, transport fra leverandøren og etableringsomkostninger af leasingkontrakten med.

Få hjælp til leasingberegning

Vil du vide mere om leasing af bil, hvad enten det drejer sig om privatleasing, flexleasing eller en af de andre leasingmuligheder, der findes i Danmark, så klik dig ind på findleasing.nu, hvor du desuden kan lave beregninger på leasingmuligheder ud fra specifikke biler i nemme beregninger. På findleasing.nu er de klar til at hjælpe dig med alle de spørgsmål du har vedrørende leasing af biler.

Skriv en kommentar