Kartshop-header

Fra LMP2 på Silverstone til Special Saloon Car på Jyllandsringen

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Kevin Magnussen satte sidste år ny banerekord for lukkede biler på FDM Jyllandsringen.

Det gjorde han i den lyseblå High Class Racing Polar Seafood Renault R.S.01 med 550 hestekræfter og en downforce af en anden verden. I weekenden er bilen tilbage på den midtjyske racerbane, denne gang med LMP2-køreren Anders Fjordbach bag rattet.

Han stiller op i Special Saloon Car-klassen og med tredjepladsen i European Le Mans Series på Silverstone i High Class Racings Dallara-Gibson sidste weekend, har han masser af  selvtillid med til åbningsløbet.

Det er første gang den potente Renault R.S.01 kan ses i et løb i Danmark, og Anders Fjordbach glæder sig til at vise bilen frem og give maks. gas!

“Jeg kender bilen rigtigt godt, da jeg sammen med Dennis Andersen kørte den i hele Renault Trophy Series sidste år, så jeg går selvfølgelig efter sejren i weekenden,” siger racerkøreren fra Aalborg.

Anders Fjordbach er dog forsigtig med at love en ny banerekord. “Men lad os nu hvordan vejret arter sig,” siger han.

Renault R.S.01 er en helt igennem ægte racerbil, så hurtig, at GT3-kørerne i de internationale klasser kun ville lege med den, hvis den blev begrænset på flere parametre.
Det ville Renault ikke, så i stedet legede de med sig selv.

For lige at vende tilbage til det med downforce, så trykker den ved 304 km/t. hele 1200 kg på hjulene. Til sammenligning er tallet for en LaFerrari gadeversion bare 300 kg.

Skriv en kommentar