Kevin Magnussen sluttede nummer 4 ved det Kinesiske Grandprix

Magnussen starter sidst efter uheld

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Kevin Magnussen starter som sidste mand på gridden, når Bahrains formel 1 grandprix køres i morgen kl. 17.00 dansk tid.

Igen satte Kevin Magnussen en ikke konkurrencedygtig første tid under kvalifikationen. Banen forbedrede sig helt enkelt markant, efterhånden som kvalen skred frem.

I stedet for at køre ind efter sit første forsøg, blev danskeren ude på banen og kørte en ekstra omgang – dog uden at sætte en tid.

Efter et par minutter i pitten, kom Kevin Magnussen ude, denne gang til sit andet forsøg, og denne gang var han allersidste mand. Taktikken var sådan set fin nok, set i lyset af at banen forbedrede sig så meget.

Dog blev danskeren igen ramt af uheld, da Carlos Sainz i sidste sving fik problemer, hvilket førte til dobbelt gult flag. Dermed var Magnussen tvunget til at bremse sit runde, og da han på det tidspunkt havde den dårligste tid, var skuffelsen en realitet.

Grosjean kørte en runde, efter han tidligt måtte stoppe sit første forsøg på grund af en bremsefejl. Franskmanden fik dog runden til at fungere, og han satte en sikker tid til Q2.

Igen er det tydeligt, at hvis man skal tale om, at Kevin Magnussen har en mindre stærk side, så er det absolut kvalifikationen, som skal forbedres.

I det hele taget efterlader Haas et uheldigt og rodet indtryk efter årets tre kvalifikationer. I sidste uge var det således Gorsjean der var ramt af uheld og kikset kvalifikation.

Franskmanden kom imidlertid stærkt igen, og han kørte sig helt frem i Q3, som køres netop nu. Alt i alt en bemærkelsesværdig forskel på de to Haas-kørere i kvalifikationen.

Helt oppe i den anden ende af feltet brillierede Valtteri Bottas ved at sætte karrierens første pole position. Med teammakkeraten Lewis Hamilton og Sebastian Vettel på tredjepladsen ser løbet igen ud til at blive en kamp mellem Mercedes og Ferrari.

Kvalifikation Bahrains Formel 1 grandprix 2017

Lad os håbe på et spændende løb i morgen og at Kevin Magnussen får kørt sig flot op i feltet i morgen. Det er ikke umuligt med den racer at køre sig ind i top 10.

Skriv en kommentar