Hvem vandt Bahrains Formel 1 grandprix 2017? Resultat: Vettel vinder Bahrains formel 1 grandprix 2017

Magnussen tidligt ude i ny Ferrari triumf

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Allerede inden starten på Formel 1 grandprixet i Bahrain forlød det, at Kevin Magnussen havde problemer med sin motor. Det fortalte danskeren selv sine ingeniører på installationsomgangen før starten.

Mekanikerne havde på det tidspunkt 15 minutter til at udbedre problemet, og umiddelbart fik teamet det klaret så godt, at Kevin Magnussen fik tilladelse til at starte.

Fra en position som nummer 19, som egentlig skulle havde været nummer 20, hvis det ikke var for Vandoorne, som ikke kom til start, kørte danskeren sig op til en 16. plads, før motorenheden fik nok. Dermed sluttede Kevin Magnussens race efter en håndfuld omgange.

Magnussen var ikke den eneste, som havde problemer. Således røg verstappen også ud efter noget, der lignede en kørefejl, og før start havde Vandoorne i forvejen opgivet at få sin McLaren klargjort.

Kort efter koksede det endnu engang for Lance stroll, som i et sving bankede direkte ind i Carlos Sainz. Den unge canadier har fået en mareridtsstart på karrieren i Formel 1, og var det ikke for farens mange millioner, er det svært at få øje på hans berettigelse i feltet. Men lad ham nu få en chance.

Haas kom heldigvis ikke tomhændet fra løbet, hvor Romain Grosjean uden at gøre større væsen af sig, kørte en 8. plads hjem. Haas-raceren ser lige i øjeblikket ud til at være på linje med Renault og Williams, mens Force India, McLaren og Toro Rosso har en kende mindre løbsfart – noget der dog kan ændre sig fra løb til løb. Så tæt er kampen om pladserne midt i feltet.

Helt oppe foran blev det til en fornem fight mellem Mercedes og Ferrari. Fra poleposition havde Valtteri Bottas fordelen mod Sebastian Vettel og Lewis Hamilton på de følgende pladser.

Endnu engang fik finnen dog ikke tingene til at hænge ordentligt sammen, og det udnyttede Hamilton og ikke mindst Vettel. I første omgang fik Hamilton en langt bedre pitstrategi. Og det betød, at han kunne overhale Bottas med 10 omgange igen af løbet.

På det tidspunkt havde Sebastian Vettel gennem løbet vist meget bedre hastighed, og han havde med 15 omgange igen ca. 15 sekunder ned til Mercedes-kørerne.

Lewis Hamilton viste fin fart mod slutningen, men igen svarede Vettel igen, og tyskeren kunne for andet år i træk lade sig kåre som vinder.

Mod slutningen udgik også Alonso, mens Wehrlein i en langt svagere bil fik overhalet Kvyat. Noget af en præstationer må man sige, selv om det kun var i kampen om 11. pladsen.

En af de teams, der også skuffede, var Renault. Deres løbshastighed er helt enkelt ikke god nok, og det blev til et meget skuffende løb, dog med point til teamets stjerne Nico Hulkenberg.

Resultat Bahrains Formel 1 grandprix 2017

Skriv en kommentar