Kartshop-header

Michael Christensen i ALMS

14. oktober 2013
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Michael Christensen får ALMS-debut, når han slutter sig til det kommende Porsche-fabriksteam CORE Autosport i Petit Le Mans.

Danskeren slutter sig til CORE Autosports fabrikskører Patrick Long og Colin Braun i deres GT-racer. Det bliver den 23-åriges ALMS-debut og samtidig første besøg på Road Atlanta-banen, hvor ALMS-finalen afvikles.

– Jeg glæder mig meget og er glad for at få muligheden for at deltage i Petit Le Mans med CORE Autosport i Porsche 911 GT3 RSR’eren. Jeg ved, at det vil være god erfaring for mig og noget, jeg kan lære af. Det bliver også en stor oplevelse for mig at køre på Road Atlanta for første gang. Jeg kan ikke vente med at komme på banen, da jeg har hørt meget godt om den, siger Michael Christensen til teamets hjemmeside.

CORE Autosport bliver som bekendt fabrikshold i Tudor United SportsCar Championship, som ALMS og Grand-Am hedder i 2014.

Det er danskerens anden optræden i USA i år, efter han kørte 24 Hours of Daytona.

Petit Le Mans køres lørdag den 19. oktober. Du kan følge det live på nettet – find linket her.

1 Comments

Skriv en kommentar