Kartshop-header
Den danske fabrikskører var i weekenden udlånt af Porsche Motorsport til det tyske Frikadelli Racing Team for at køre 24-timers løb på Nürburgring.

Michael Christensen tilfreds med 24-timers løb på Nürburgring

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Den danske fabrikskører var i weekenden udlånt af Porsche Motorsport til det tyske Frikadelli Racing Team, og sammen med Klaus Bachler, Lucas Luhr og Norbert Siedler var de fire Porsche-piloter i #31 Porsche 991 GT3 R den hurtigste Porsche både i den afgørende kvalifikation, samt løbet generelt, med en sjetteplads i mål.

Michael Christensen var første mand i den røde/hvide Porsche fra Frikadelli Racing Team, og efter løbet var han tilfreds med resultatet.

“Generelt var det en god weekend,” sagde Michael Christensen efter løbets afslutning søndag eftermiddag. “Jeg er tilfreds. Både mekanikere, ingeniører og de andre kørere arbejdede virkelig godt sammen. Over alle 24 timer havde vi slet ingen nærkontakt med konkurrenter på banen, og det er faktisk ret så usædvanligt for løbet, hvor antallet af biler i mange forskellige klasser skaber hektiske trafikale forhold.”

24-timers løbet på Nürburgring er både kendt og berygtet for at kræve sine ofre blandt deltagerne, og i år var ingen undtagelse. Kun to af de seks Porsche-racere i den hurtige SP9-klasse nåede målstregen, mens der var Porsche succes i flere af underklasserne, hvor det tyske sportsvognsmærke vandt i hele seks klasser.

“Det er altid fantastisk at deltage i dette racerløb (24 timer Nürburgring, red.), der er både uforudsigeligt og en prøvelse for os alle. Trafikken er intens, banen er intens, farten er intens og i år havde vi også vejret, som den sidste time skiftede fra sol til regn,” lød det videre fra danskeren om løbet, som startede i strålende sol og 25 grader, inden det sluttede i en regnbyge.

“Vi havde gennem de foregående 23 timer kørt os frem til en syvendeplads, men i den hektiske sidste time, hvor der kom regn, fik vi skiftet til regndæk på det helt rigtige tidspunkt. Det betød, at Luhr (Lucas, red.) kunne indhente og komme forbi vores konkurrent på sjettepladsen. Det var det bedste, vi kunne gøre i løbet,” slutter danskeren.

Næste løb for Michael Christensen er 24 timers løbet på Le Mans i weekenden den 17.-18 juni.

Skriv en kommentar