Michel Nykjær gør comeback i WTCC

19. jul, 2012 af om WTCC |  Chevrolet Motorsport Sweden

Michel Nykjær gør i weekenden comeback i FIA WTCC, VM for standardvogne.

Michel Nykjær overtager Paquale di Sabatinos Chevrolet Cruze i Curitiba

Det sker på Curitiba-banen i Brasilien, hvor WTCC kører ottende afdeling. Og det sker i velkendt materiel. Nykjær skal nemlig køre en Chevrolet Cruze magen til den, han har taget tre sejre i i svenske STCC.

- Jeg glæder mig meget. Jeg skal køre for det britiske Bamboo Engineering, som lige har ringet og spurgt, om jeg kunne stå i Brasilien fredag morgen. Bilen kender jeg og ved, er lynhurtig. Sidste år var Chevrolet 1-2-3 på Curitiba-banen, som passer mig rigtigt godt, og jeg var flere gange lige efter dem i Sunreden, siger Nykjær til Racemag og hentyder til SEAT Leonen, som ikke var helt på højde med Chevrolet Cruze-bilerne sidste år.

Nykjær skal afløse italieneren Pasquale di Sabatino, som stadig lider af at have været syg med bronkitis og lungebetændelse.

- Det er en rigtig god chance, som jeg har fået gennem mit kendskab til teamets ene ejer. Bilen er rigtig god og skulle være på højde med fabriksbilerne, og jeg har kørt lige op med og fra Rickard Rydell i STCC, som tidligere har været frontrunner i WTCC. Så jeg håber, jeg kan gøre god figur, siger Nykjær videre.

Løbene køres søndag og kan ses live på Eurosport fra klokken 19.45.

 

Tags: , ,

Kommentarer

Du kan blive nummer 1.. start diskussionen nu

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>