Michel Nykjær gør DTC-comeback

13. august 2013

Den tidligere DTC-mester Michel Nykjær vender for en kort bemærkning hjem til de danske baner, når han indtager sædet i DTC’s gæstebil.

Det sker til Grand Prix Danmark den 24.-25. august, hvor den nuværende VM-toer skal køre den rød/hvide Mustang-racer. Det bliver dog første bekendtskab med de ens DTC-racere for den tidligere dobbelte mester, der som bekendt vandt mesterskabet, det det blev kørt med S2000-bilerne.

– Det er jo noget af en container. De siger jo den har mange kræfter, sådan en ny DTC-racer med V8-motor og baghjulstræk. En ting er sikkert: det bliver ikke nemt ”bare” at hoppe om bord og køre stærkt. Jeg tænker meget over, hvor meget hjulspind den vil lave, siger Michel Nykjær til DTC’s hjemmeside.

– I den Chevrolet jeg kører WTCC med, har jeg 350 hk og forhjulstræk. Nu får jeg 450 hk og baghjulstræk. Det skal jeg vende mig til, men så snart fidusen er fundet, så skal det nok gå, mener Michel Nykjær.

– Jeg kender jo de andre kørere i serien, og det er et hårdt felt at skulle slås med. Jan Magnussen, John Nielsen, Elgaard (Casper, red.) og Lind (Dennis, red) er bestemt meget hurtige alle sammen. Hvis jeg kan klare mig ind i top fem vil jeg være tilfreds, siger han videre.

Skriv en kommentar