Mikkel Mac hurtigst i Fælledparken

4. august 2012
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Mikkel Mac stjæler overskrifterne efter den første dyst mod uret i Fælledparken, hvor Auto-G Danish Thundersport Championship kører med CHGP.

Falstringen rundede Øster Allé og resten af banen i Hovedstaden i 51,267 – 7/1000 bedre end Kristian Poulsen fra Elgaard Motorsport.

– Det kørte bare, der er kommet lidt mere gummi i asfalten, og skidtet er kørt væk i forhold til i formiddag, så det gik hurtigere. Vi har forsøgt os med nogle ting, da vi har døjet en del med understyring, og det virker, så vi ser dette her som en god test, siger Mikkel Mac til Racemag.

Test og showløb bliver det også blot til, da superpole-konkurrencen i Fælledparken så vidt Racemag erfarer alligevel ikke er tællende til mesterskabet.

Tredjehurtigst var Casper Elgaard, knap 6/100 efter Mac i den tætte top.

Lidt mere afstand var der til fjerdeplacerede, John Nielsen fra Polar Seafood-teamet. Dog kørte det ikke helt efter planen for veteranen.

– Vi havde lidt udsættere på motoren, så der var ikke mere at gøre. Men vi er klar til i morgen. Det er virkeligt sjovt at køre her, siger John Nielsen til Racemag.

Teamkammerat Anders Fjordbach var femmer og kunne dermed ikke helt følge op på den mindre sensation, den unge kører bød på i træningen med tredjebedste tid.

– Jeg fik en helt perfekt udgang på langsiden, men så satte jeg den desværre i forkert gear nede for enden. Det kostede en del, men vi kunne nok heller ikke være helt med, for jeg kører på brugte dæk, mens de andre havde nye på, siger Fjordbach til Racemag.

Kevin Magnussen fik ikke chancen for at vise sin fart, ligesom Dennis Lind opgav at køre sine omgange, da der stadig var problemer med bilen efter sammenstød i træningen.

Kevin Magnussen måtte køre i pit efter at være kørt op i teamkammerat Kim Rødkjær.

– Vi blev sendt ud alt for tæt, og jeg rammer Kim, der er helt nede i fart, da han kører ind i pitten, siger Kevin Magnussen til Racemag.

Resultatet af superpole i Auto-G Danish Thundersport Championship, Fælledparken:

Pos

Navn

Bil

Tid

1

Mikkel Mac Chevrolet Camaro ZZ4

51,267

2

Kristian Poulsen Chevrolet Camaro Gen-5

51,274

3

Casper Elgaard Chevrolet Camaro Gen-5

51,326

4

John Nielsen Chevrolet Camaro Gen-5

52,106

5

Anders Fjordbach Chevrolet Camaro Gen-5

53,145

6

Kim Rødkjær Sørensen Chevrolet Camaro Gen-5

54,459

7

Kevin Magnussen Chevrolet Camaro ZZ4

0,000

8

Dennis Lind Chevrolet Camaro Gen-5

0,000

 

1 Comments

  1. Hvordan kan det være at superpole alligevel ikke er tællende til mester skabet?

Skriv en kommentar