Kartshop-header
Se Formel 1 TV og Kevin Magnussen Formel 1 20178

Møgløb for Formel 1 og for Kevin Magnussen

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Med mindre man holder med Mercedes og Ferrari var der intet underholdning overhovedet at komme efter, da Ruslands Formel 1 Grandprix tidligere i dag blev kørt i Sochi.

Efter en kaotisk start, der lovede godt for løbet, røg Palmer og Grosjean ud efter et sammenstød. På installationsomgange lige før det udgik Fernando Alonso med en motorfejl, og med en håndfuld kørte omgange udgik også Ricciardo med bremseproblemer.

Så var der ellers dækket op til en herlig menu. Problemet var dog bare, at hovedmenuen – selve racet – udeblev. De eneste overhalinger i løbet var – udover starten – når de bageste kørere blev overhalet med en omgang.

Lad os lige runde Kevin Magnussen, der udnyttede kaos i sving et og to ved at køre uden for banen, og han overhalede i den forbindelse Carlos Sainz. Det udmøntede sig i en 5 sekunders straf til danskeren, fordi han ikke lod Sainz køre forbi igen. Dommerne mente helt enkelt, at Kevin Magnussen fik for stor fordel af afkørslen.

På det tidspunkt lå Kevin Magnussen nummer 10 og i point. Men med straffen, som han tog ved pitstoppet, kørte Kvyat med ind, og fordi Kevin skulle holde stille i ekstra 5 sekunder, nåede russeren akkurat at køre ud foran danskeren. Det kostede 3 placeringer, og dermed røg Kevin Magnussen ud af pointene.

Derefter var løbet kørt for danskeren, som blev overhalet flere gange af Mercedes og Ferrari – noget der ikke hjalp danskerens jagt på Kvyat.

Ud over en fantomstart af Bottas, som sikrede ham føreposition efter sving et, skete der stort set intet i løbet, før indtil 4 omgange fra det ternede flag, hvor Sebastian Vettel kom indenfor 1 sekund af finnen.

Det lykkedes dog ikke for den firedobbelte verdensmester at komme udenom Bottas, som gjorde en flot figur i dag.

Dog må man sige, at Felipe Massa for et kort sekund stjal showet, da han under blå flag helt til slut først lod sin tidligere holdkonkurrent, Bottas, køre nemt forbi, hvorefter han fik bremset Vettel betragteligt ned.

Stort tillykke til Bottas, og for os tilskuere gælder det vist bare om at komme videre.

Resultat Ruslands Formel 1 Grandprix 2017

Skriv en kommentar