Kartshop-header
Nicolaj Møller Madsen slutter sin første GT3 sæson øverst på skamlen med en dobbeltsejr i sæsonens sidste løb i Barcelona.

Nicolaj Møller Madsen med dobbeltsejr i Barcelona

4. oktober 2016
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Nicolaj Møller Madsen slutter sin første GT3 sæson øverst på skamlen med en dobbeltsejr i sæsonens sidste løb i Barcelona.

Det danske racertalent, Nicolaj Møller Madsen, havde en fremragende weekend i Barcelona, hvor han kørte sæsonafslutning i GT3 Blancpain Sprint Series.

Omdrejningstælleren var på sit højeste, da de vandt både kvalifikationen og hovedløbet søndag i Silver Cup, der køres blandt rookies og kørere under 25 år.

Nicolaj, teamkammeraten Alessio Picariello og tyske team Phoenix leverede en fremragende præstation og viste en flot speed. De sluttede som 7’er og 6’er i det samlede løb.

– Jeg er så stolt – det er den bedste race-weekend længe! De seneste weekender har heldet ikke været med os, hvilket har kostet os nogle vigtige point. Men i dag får vi lov til at levere det løb, som vi har fået taget fra os de seneste gange, fortæller den 23-årige fynbo.

Sejren i Silver Cup betyder, at Nicolaj Møller Madsen slutter på andenpladsen i Silver Cup og på en 10. plads i det samlede GT3.

Skriv en kommentar