Kartshop-header

ALMS

Michael Christensen (DK) Porsche Mobil 1 Supercup Belgien 2013

Michael Christensen gode erfaringer rigere

okt 23, 2013No Comments

Michael Christensens ALMS-debut for CORE Autosport i Petit Le Mans kastede måske ikke det resultat af sig, som man kunne håbe for den talentfulde dansker.

Jan Magnussen efter ALMS-titel: Den bedste ...

okt 22, 2013No Comments

Svært Petit Le Mans-afslutning - men titel nr. to falder samme weekend, som sønnen Kevin sikrer Formula Renault 3.5-titlen.

Jan Magnussen, Petit Le Mans 2013

Petit Le Mans – Corvette tabte, Magnu...

okt 20, 2013No Comments

Petit Le Mans var ikke blot sæsonens sidste ALMS-løb, men det endegyldigt sidste. Og hvilket dramatisk løb, med hele otte FCC-perioder "Full Course Cautions".

Petit Le Mans – efter 3½ time.

okt 19, 2013No Comments

Vejret på Road Atlanta hvor ALMS-løbet "Petit Le Mans" afvikles har været meget omskifteligt og udfordret kørere og teams med skiftende våd og optørrende bane.

Jan Magnussen starter P4 – Christense...

okt 18, 2013No Comments

Antonio Garcia kvalificerede Corvette Racings #3 til lørdagens Petit Le Mans - sæsonfinale og sidste løb i ALMS, som vi kender det.

Mere dansk i ALMS: Christina Nielsen kører...

okt 17, 2013No Comments

Christina Nielsen er tredje dansker på gridden, når Petit Le Mans lørdag lukker og slukker ALMS. Torsdag kørte hun, Jan Magnussen og Michael Christensen træning.

Over 10 timer skal det sidste slag slås i ALMS - og Jan Magnussen og Antonio Garcia er i førersædet til at tage den sidste titel i GT-kørernes mesterskab, inden den amerikanske serie slås sammen med Grand-Am.

Jan Magnussen før ALMS-brag: Vi skal holde...

okt 17, 2013No Comments

Over 10 timer skal det sidste slag slås i ALMS - og Jan Magnussen og Antonio Garcia er i førersædet til at tage den sidste

Michael Christensen i ALMS

okt 14, 20131 Comment

Michael Christensen får ALMS-debut, når han slutter sig til det kommende Porsche-fabriksteam CORE Autosport i Petit Le Mans.

Big Mag efter VIR: Skulle holde mig i skind...

okt 08, 2013No Comments

Jan Magnussen og Antonio Garcia var nok lidt bedre kørende end ventet i Oak Tree Grand Prix på VIR-banen lørdag, hvor det med en tredjeplads

Magnussen og Garcia P3 på VIR

okt 05, 2013No Comments

Magnussen/Garcia lidt tættere på titlen - Corvette Racing teammestre.

Se eller gense Big Mags COTA-sejr

sep 25, 2013No Comments

Fulgte du ikke med, da ALMS lørdag kørte på COTA - og Jan Magnussen og Antonio Garcia kørte sig i front af GT-mesterskabet, så har