Q&A David Coulthard og Ole Schack

7. august 2012
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Red Bull Racing var den 4. august rykket til Fælledparken i anledningen af Copenhagen Historic Racing Grand Prix. Med sig havde de taget Red Bulls RB6 fra 2010, David Coulthard og den danske mekaniker Ole Schack.

Red Bull havde omdannet fodboldklubbernes klubhus til deres eget VIP-område med mulighed for både at prøve at skifte dæk og køre en omgang ræs på Monza-banen på PlayStation.

I forbindelse med deres event, som bestod af David Coulthard og RB6’eren i en serie omgange rundt på banen i Fælledparken, havde de efterfølgende indbudt til Q&A session med David Coulthard og mekaniker Ole Schack.

Peter Nygaard indledte pressekonferencen med en serie spørgsmål og efterfølgende fik den samlede presse og indbudte gæster ligeledes mulighed for at få besvaret deres. Racemag var med og bringer her et uddrag af det de sagde.

Q: David, først og fremmest: Hvordan er det at være i København i forbindelse med CHGP?

A: Det er meget specielt. Dels fordi vi i går (fredag den 3. red.) havde raceren ude og køre i hjertet af København og lørdag fordi vi igen havde mulighed for at køre raceren, denne gang her (Fælledparken red.) og det var en meget speciel oplevelse. Derudover er det et fantastisk arrangement, som tilmed kan finde sted i centrum af en storby.

Q: Apropos turene rundt på banen, hvordan oplevede du så turen?

A: Det er en meget interessant bane fordi den ligger placeret som den gør og jeg er sikker på, at den kommer til at give meget action. Hvad angår min egen tur, så fandt jeg den meget ujævn, men det er endnu et konkurrenceelement hvad angår car-control.

Q: Ole Schack, du arbejder jo med Sebastian Vettels bil, er det et positivt afbræk for dig at kunne være med her?

A: Absolut. Man arbejder jo mange tusinde timer i forbindelse med en sæson. Alt skal passe sammen, det kræver meget stor koncentration. Her er atmosfæren meget anderledes og det giver en mere afslappet stemning pga. de mange tilskuere og fordi det for os ikke er et løb i sæsonen. Derudover giver det mig mulighed for at se min familie, så det er bestemt et rigtig dejligt afbræk.

Q: David og Ole, hvordan oplever i stemningen i dag, og giver det noget ekstra, at så mange følger med?

A – David: Hvad angår stemningen, så er det helt utroligt hvor mange mennesker man formår at samle til racerløb her. Man fornemmer at det hele summer og at folk er her for det samme. Det er ligesom en fest og det gør selvfølgelig, at jeg også bliver grebet og lige giver bilen lidt ekstra.

A – Ole: Enig! Man hygger sig og alle folk går rundt og snakker om de forskellige biler og interessen for RB6’eren er jo enorm, så mange folk spørger selvfølgelig også interesseret og det er dejligt at kunne være med til at give folk muligheden for at opleve den i aktion.

 

2 Comments

  1. Hvilke spændende spørgsmål i kunne finde på :O)

  2. Tak for kommentaren, Palle Positiv, vi sender den videre til intervieweren.

Skriv en kommentar