Rally: Al-Attiyah debuterer i IRC

06. feb, 2010 af om IRC

Nasser Al-Attiyah får sin debut i IRC, Intercontinental Rally Challenge, i næste måneds Rally Argentina. Den 39-årige særdeles aktive rallykører fra Qatar har netop afsluttet Dakar 2010 og åbningsløbet i rallymesterskabet i Mellemøsten. Nu kaster VW- og Ford-køreren sig over endnu en udfordring.

Når Rally Argentina køres den 19. til den 21. marts, så bliver det med den særdeles populære Qatar-kører Al-Attiyah i sin tredje rallybil i sæsonen. Al-Attiyah stiller op i en Skoda Fabia S2000 (foto) i seriens tredje løb. Det bliver for det belgiske René Georges Rally Sport team, at han skal køre rallyet, der er baseret omkring Villa Carlos Paz.

Nasser Al-Attiyah er ikke helt ubekendt med terrænet, da han vandt i Gruppe N, da rallyet talte som WRC-afdeling i 2009, skriver IRC’s hjemmeside.

Den seksdobbelte Mellemøstmester i rally vil køre flere IRC-afdelinger i løbet af sæsonen. Det er dog endnu ikke klart hvilke.

Foto: IRC

Tags: , , , , , ,

Kommentarer

Du kan blive nummer 1.. start diskussionen nu

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>