Kartshop-header
Starmark er Danmarks største forhandler af brugte kvalitetsbiler. Starmark påstår, at de kan rengøre og klargøre en brugt bil så perfekt, at alle spor fra bilens historie forsvinder.

Starmark: Rengøring af biler, som ikke efterlader spor

24. januar 2017
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Firmaet Starmark, Danmarks største forhandler af brugte kvalitetsbiler, påstår i en ny reklame, at de kan rengøre og klargøre en brugt bil så perfekt, at alle spor fra bilens historie forsvinder.

For at teste den påstand, har de med et humoristisk glimt i øjet bedt Jørn Moos, kendt for bl.a. at opklare sagen om Blekingegadebanden, om at søge efter spor og derefter konkludere, hvad der var sket i tre specifikke biler.

Men er det virkeligt muligt at slette alle spor? Det satte Starmark sig for at teste. Først tog de tre brugte kvalitetsbiler i pæn stand for at udsætte hver af dem for noget historie.

Inden da var bilerne – som du kan se nedenfor – blevet behandlet yderst hårdhændet.

Klargøringen efter Starmarks såkaldte ’60-punktsliste’ er udført på hver eneste brugt bil, der er Starmark-certificeret. Den første Starmark forretning i Danmark åbnede i 2001 i Vejle. Siden er der åbnet yderligere 3 afdelinger i hhv. Aalborg, Hørsholm og Ishøj.

Se Starmarks klargøringsprogram her.

*Artiklen er sponsoreret*

Tags

Skriv en kommentar