Kartshop-header

Svært løb for danskerne på Nürburgring

14. juli 2012
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Kristian Poulsen og Christoffer Nygaard startede løbet fra P11, men måtte tage til takke med en placering som nummer 13, da det ternede flag faldt. Nicki Thiim og hans medkører fik kørt sig langt frem i feltet fra deres startplacering som nummer 35.

Kristian Poulsen startede fra P11, og i løbet af de første omgange skiftede placeringer lige uden for top ti hyppigt. Men da der var kørt en halv time, havde Poulsen avanceret tre pladser til P8. Men teamet blev tildelt en drive through straf efter kontakt med Diego Alessis Corvette. Christoffer Nygaard sluttede af, og teamet kom ind som nummer 13. Den placering var dog nok til en andenplads i dette løb i mesterskabet for amatører, som kun Kristian Poulsen deltager i af de to kørere.

Nicki Thiim og hans teamkammerat Robert Renauer fik kæmpet deres Porsche op fra P35 på gridden til en slutplacering som nummer 19 – ganske imponerende.

I fronten af feltet bragte Team Mamerow i Audi sig i føring efter få omgange med René Rast bag rattet. Han udbyggede sin føring til godt syv sekunder før han kørte i pit. Team Mamerow vandt løbet foran Alpina-teamet i BMW.

Kristian Poulsens nærmeste konkurrent i mesterskabet for amatører sluttede foran danskeren til lørdagens løb. Dog beholder Poulsen sin føring med 129 point foran Swen Dolenc, der har 126 point. Det bliver hård kamp i morgen, om føringen i mesterskabet for amatører.

Skriv en kommentar