Foto: Scuderia Corsa, Sebring 2016

Time 9+10: Christina Nielsen tilbage i føring i GTD

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Der er faldet lidt mere ro på Sebring 12h i de seneste par timer, efter en vildt hektisk start, en stor afbrydelse på grund af uvejr og en kamp om føringen i GTLM, der endte i et stort uheld mellem Kevin Estre i Porsche #911 og Jan Magnussen i Corvette #3. Magnussen, der blev kørt af banen af Estre, mistede dermed chancerne for at forsvare sidste års sejr.

Siden sidst er der sket en del ændringer som følge af flere safetycarperioder. Derfor er det også helt afgjort, at vi på ingen måder vil se nogen rekord på distancen i år – det skulle da lige være, at årets løb bliver et af historiens korteste.
De mange SC perioder har især Christina Nielsen og Scuderia Corsa fundet en god vej igennem. Ferrarien er oppe som etter i GTD-klassen, som den også startede på pole position i. Siden faldt Ferrari #63 lidt tilbage, men nu har de vundet det tabte tilbage og kæmper i øjeblikket om føringen.

I GTLM er Corvette #3 på imponerende vis kommet tilbage på banen efter det store crash. 35 minutter tog det Corvette Racing at få bilen tilbage, men den ligger langt nede i stillingen. Søsterbilen #4 fører derimod klassen foran Michael Christensens Porsche #912. Den køres netop nu af Earl Bamber, som følges af BMW’s Lucas Luhr.
At Luhr ligger på tredjepladsen i GTLM har heller ikke været uden komplikationer, idet han i løbets 9. time blev ramt af en PC-bil og tabte en del tid på det.

Vejret er blevet lidt bedre på Sebring, og en overgang var det helt tørt, men senest har en byge været forbi igen. Dog uden det blev til helt så vanvittige scener som i løbets begyndelse.

Skriv en kommentar