Kartshop-header
Jenson Button McLaren

Veteran erstatter Alonso

15. april 2017
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Det bliver til endnu et comeback til en gammel kending af Formel 1 sporten, når Monacos grandprix køres den 28. maj.

Således har McLaren bedt sin ambassadør og testkører, Jenson Button, om at trække i kedeldragten en gang til for det britiske team.

Læs også: Bahrainis Formel 1 Grandprix

Årsagen er som tidligere beskrevet, at den normale førstekører Fernando Alonso har bedt om at få fri fra de normale pligter i Formel 1 for at køre Indianapolis 500, der netop køres den 28. maj.

“Jeg glæder mig til at køre endnu et løb, og jeg kunne ikke forestille mig et bedre sted end min anden hjemmebane”, udtaler Jenson Button.

Den 37-årige brite, der efter sidste sæson blev erstattet af Stoffel Vandoorne hos McLaren, har valgt ikke at benytte muligheden i næste uge i Bahrain for at testkøre den nye McLaren. Noget, der har vakt en del undren hos motorsportskendere. Button føler sig dog sikker på, at han er i tilstrækkelig form til at køre de nye, kraftigere biler – en holdning ledelsen i McLaren tilsyneladende deler.

“Jeg blev glad, da Jenson sagde ja, da vi forslog, at han kørte Monaco i stedet for Fernando. Jeg ved, at jeg taler på alles vegne hos McLaren-Honda, vores sponsorer og fans, når jeg siger, at det er en fantastisk nyhed”, skriver McLarens sportschef Eric Boullier i en pressemeddelelse.

Kevin Magnussens tidligere holdkammerat startede i karriere i 2000 hos Williams og har sidenhen kørt for Benetton, Renault, BAR, Honda, Brawn, hvor han blev verdensmester i 2009, samt McLaren fra 2010 til og med 2016.

Skriv en kommentar