WRC: Thierry Neuville og Nasser Al-Attiyah i Citroen

21. dec, 2011 af om WRC |  Citroën Racing

Den blot 22-årige belgier Thierry Neuville er seneste tilgang til Citroën Racings WRC-indsats i 2012. IRC-løbsvinderen skal køre indtil videre 9 løb i Citroën DS3 WRC.

Som det ser ud nu, så lægger Neuville, der sekunderes af Nicolas Gilsoul, ud med Rally Monte-Carlo i januar. Deltagelse i Frankrig og Spanien (foto) afhænger af sæsonens forløb.

Neuville kommer fra den belgiske mærkeklasse Citroën Racing Trophy, som han vandt i 2009. Herfra gik det videre til JWRC og IRC, som han var en af titelkandidaterne til i 2011. Her vandt han Tour de Corsica og Rally Sanremo.

Neuville får selskab af den alsidige Nasser Al-Attiyah i Citroëns fold. Qatar-køreren slutter sig til WRC til Rally Sweden, da Dakar 2012 ligger for tæt på sæsonåbneren Rally Monte-Carlo.

Al-Attiyah har deltaget i WRC siden 2004, hovedsageligt i P-WRC, som han vandt i 2006. I 2011 vandt han Dakar. I den kommende sæson vil han i øvrigt også repræsentere sit land ved OL i London i disciplinen lerdueskydning…

Tags: , , ,

Kommentarer

Du kan blive nummer 1.. start diskussionen nu

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>