Jan Magnussen, CRAA 2016. Foto: Thomas Norsted

1-2 kvalifikation til Magnussen Racing Experience i Aarhus

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

I en DTC-kvalifikation, der for en gangs skyld var relativt udramatisk, fik Jan Magnussens team fuldt udbytte i Aarhus, da han tog pole foran holdkammeraten Michael Markussen.

Der er i det hele taget lagt op til et spændende første løb i dag klokken 16.00, for flere kørere markerede sig med hurtige tider, og gridden er derfor godt blandet. Et eksempel er Martin Andersen, der satte en solid tid og starter fra tredje position. Han følges af Casper Elgaard, der med et uheld i den foregående træning fik et skidt udgangspunkt, men hjemmebanehelten fik trods alt fjerdebedste tid i hus efter at have ligget i 7-8. bedste tid træningen igennem.

Casper Elgaard, CRAA 2016. Foto: Thomas Norsted

Casper Elgaard, CRAA 2016. Foto: Thomas Norsted

Det sagde de efter kvalifikationen:

Jan Magnussen, pole position:

– Det gik godt. Der var i virkeligheden ikke så mange omgange at gøre med, og mulighederne var faktisk heller ikke suveræne i kvalifikationen, fordi der var så meget trafik. Derfor er jeg meget tilfreds med at være hurtigst.

Michael Markussen, P2:
– Næsthurtigste tid var lidt det, jeg forventede. Jeg regnede ikke med at være hurtigst, men det overraskede mig en del, at vi var i stand til at slå Casper Elgaard. Det er et stort resultat for os, at vi kan lave vores første 1-2 i den her kulisse, med så mange gæster og tilskuere, som den her weekend trækker. Vi er på samme setup som sidste år, og jeg synes, vi virker meget godt forberedte. Folk i teamet er helt klar og arbejder super godt sammen. Jeg ser meget frem til løbet i dag.

Martin Andersen, P3:
– Vi havde en del problemer efter Åbningsløbet, faktisk. Det handlede mest om greb, men det har vi vist fået løst. Jeg er vildt glad for banen her – det passer mig godt med chikanerne, for det giver et godt sus. I løbet i dag forsøger vi at holde P3, men jeg skal først og fremmest gennem 1. sving, og så må jeg tage den derfra.

Casper Elgaard, P4:
– P4 var vist ok i dag, men jeg har vist kun mig selv at takke for det, for jeg skadede bilen i træningen. Kom lidt for tæt på en mur, men vi fik heldigvis bilen klar. Den var til gengæld ikke optimal, og rammen er faktisk blevet bukket lidt foran. Det var ikke så heldigt, men jeg kæmper videre.

Morten Dons, P9:
Morten Dons havde masser af tekniske problemer ved Åbningsløbet, men Aarhus ser ud til at være et stort fremskridt:
– Jeg er fint tilfreds. Jeg har allerede kørt mere end ved Åbningsløbet, og der har ikke været tekniske udfordringer i dag. Det er godt, for så kan vi koncentrere os mere om setuppet.

Det samlede resultat kan findes her:
http://raceresult.dk/pdf/tidliste-219-22.pdf

Skriv en kommentar