Kartshop-header
CRAA 2016, Foto: Thomas Norsted

1-2-sejr til Magnussen-team

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Jan Magnussen fortsatte søndag sin imponerende sejrsstime i Aarhus, da det i weekendens 2. heat blev til sejr fra pole position. Det blev imidlertid en hårdt tilkæmpet én af slagsen, for løbsledelsen idømte Magnussen en tyvstart, hvilket blev takseret til en strafbane. Fra 2. position kom Casper Elgaard meget skidt afsted, og måtte se sig passeret af Michael Markussen, Martin V. Jensen og Mikkel C. Johansen.

Uden megen dramatik kunne Magnussen Racing Experience herefter lægge afstand til resten af feltet, og da Jan Magnussen senere tog strafbanen, skete det uden at tabe føringen til holdkammeraten Michael Markussen. Martin Andersen, der startede fra 5. position, fik heller ingen fantastisk start på heat 2. Han faldt lidt tilbage i starten, og siden kostede en påkørsel fra Michelle Gatting dyrt for den unge viborgenser, der imponerede i både kvalifikationen og 1. heat.

CRAA 2016, Foto: Thomas Norsted

CRAA 2016, Foto: Thomas Norsted

I kampen om fjerdepladsen satte Casper Elgaard imidlertid tryk på. Mikkel C. Johansen var gentagne gange under stort pres, men forsvarede sig godt mod Elgaard, og holdt pladsen frem til sjette omgang, da et crash fra Kasper Aaskov sendte safetycar på banen. Efter genstarten satte Mikkel C. Johansen meget til, da han forbremsede sig på Oddervej. Det lukkede Elgaard ind i varmen igen, og mod heatets slutning var han endda tæt på podiet. Martin V. Jensen holdt sin tredjeplads hele vejen hjem, mens Magnussen Racing Experience tog sig af de to øverste trin.

CRAA 2016, Foto: Thomas Norsted

CRAA 2016, Foto: Thomas Norsted


Det sagde de efter løbet:

Michael Markussen, P2:
– Det var helt perfekt. Jeg fik en super god start, og vi kom godt afsted med begge biler. Jeg havde en mulighed for at komme forbi i forbindelse med den straf, han fik for tyvstart, men han var lidt for hurtig.

Casper Elgaard, P3:
– Jeg fik ødelagt starten… Jeg tabte mit fokus lidt på tyvstarten og kom ikke helt afsted – når man gør det, så er man bagud. Jeg kæmper stadig en del med bilen, men forsøgte at få det bedste ud af det i min duel med Mikkel C. Johansen, og siden kom jeg også forbi ham. Var tæt på at kunne udfordre Martin V. Jensen mod slutningen, men løb tør for omgange.

Martin Andersen, P11:
– Michelle Gatting kørte mig af – jeg ved ikke lige, hvad hun tænkte på. Det var et skidt heat, for udstødningen raslede af i starten, og der manglede en del effekt i bilen fra da af. Den blev ikke ligefrem bedre af sammenstødet, men jeg tror, vi kan få en fornuftig bil klar til finalen alligevel.

Skriv en kommentar