Kartshop-header
Formel 1 kalender 2017

300 kilometer i timen: sådan planlægger du din F1 rejse selv

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Udbuddet af Formel 1 rejser er mange, og kigger man hos de forskellige rejsebureauer, er priserne ofte høje. Hvad man ofte glemmer er de udgifter, som er med i prisen. Her er som ofte inkluderet billetter til F1, fly, hotel og transfer, derfor skal man ofte ikke bekymre sig, når først rejsen er købt og betalt.

Vælger man at bruge et rejsebureau, så ender prisen ofte mellem 8.000 og 11.000 kroner for et løb i Europa, mens prisen andre steder i verden ofte vil lyde på beløb over 15.000 kroner. Ofte kan det være svært at slå priserne, når det gælder løb uden for Europa, derfor kan det anbefales at benytte et af rejseselskaberne, men i Europa kan det sagtens gøres bedre og billigere.

Hvis man derimod er på budget og ønsker at gøre turen billigere, så er dette også muligt da man skærer rejsebureauets ”cut” fra. Herudover er der også en række fordele med, når du selv skal planlægge din tur, som bliver beskrevet senere.

Priserne på hoteller i nærheden af banerne kan fås til omkring 500kr. Per døgn. Hvis man er afsted fra fredag til mandag, bliver det derfor 1.500kr. Man kan dog også tage hjem allerede søndag og spare 500 kr. En af de bedste ting ved at planlægge sin tur selv er at man ikke er underlagt et skema, som skal følges.

Priserne på flybilletter varierer fra sted til sted, men til størstedelen af banerne i Europa er de billige. Det koster max 2.000 kr. For en tur-retur flybillet, hvis man er ude i god tid. Brug tid på at sammenligne priserne for at finde det bedste tilbud.

Til sidst har vi billetten til Formel 1 løbet. Billetterne varierer rigtig meget i pris. Vi går ud fra at størstedelen af de rejsende gerne vil have en fornuftig plads ved hovedlangsiden på banen, som koster mellem 2.000 og 3.000kr. Hvis man ikke har noget imod at stå op, kan det dog gøres billigere.

Dine samlede udgifter bliver derfor 6.000kr for en Formel 1 weekend. Lån penge hvis du ønsker at opleve Formel 1 på første parket. For mere information om planlægning, se her.

 

Skriv en kommentar