Kartshop-header
Regn prægede den første træning ved Australiens Formel 1 Grandprix

888sport: Kevin ikke favorit

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Når formel 1 sæsonen om få dage skydes i gang kan motorsportsentusiaster over hele Danmark igen glæde sig til, at en dansk kører har et sæde i én af bilerne. Efter at Kevin Magnussen skrev under med Renault har forventningerne til den danske kørers 2016 sæson kun bevæget sig i én retning: Opad! Vi danske Formel 1 fans er mere klar end nogensinde til, at støtte om om Kevin Magnussen og hans bestræbelser på i samarbejde med Renault teamet, at skabe noget stort i den kommende sæson

Det er i dén grad det danske Formel 1 stjernefrø vel forundt med lidt professionel medvind, efter et par år som har budt på en frustrerende position som reservekører hos McLaren.

Det er nu tid til, at se fremad for den danske Formel 1 kører og nu hvor blækket på Renault kontrakten er tørt bliver det utroligt interessant, at følge den kommende Grand Prix række. Første Grand Prix finder sted søndag den 20. marts i Melbourne, Australien. Det var på samme bane, at Magnussen tilbage i 2014 fik sin Formel 1 debut som kører for McLaren. Ved denne lejlighed endte han på en flot andenplads, kun overgået af Rosberg. En gentagelse af dette flotte resultat ville da bestemt ikke være at foragte – og vi krydser fingre for, at alt kommer til at køre 100% som det skal når der på søndag kaldes til start for sæsonens første Grand Prix i Melbourne.

Der er rig mulighed for, at oddse på den kommende Formel 1 sæson – både de enkelte Grand Prix vindere og den samlede vinder. Hos 888Sport anser de ikke ligefrem Kevin Magnussen som favorit til, at blive sæsonens verdensmester og de kvitterer således med odds 301,00 den danske kører går hele vejen.

På hjemmesiden Livetipsportal.com har de samlet et detaljeret overblik over de bedste bookmakere på det danske marked og det er også på denne side, at du kan læse nyheder om sport, odds og bonusser. 

At bookmakerne ikke har Magnussen som seriøs kandidat til verdensmester titlen lader vi på Racemag.dk os nu ikke slå ud af – og vi vil helt sikkert smide lidt mønt efter et væddemål på Kevin Magnussen leverer en flot sæson i Formel 1.

Skriv en kommentar