Kartshop-header

Om Racemag

Racemag er et frisk pust i den danske medieverden. Racemag er et dansk site med nyheder fra den internationale og den nationale motorsportsverden. Sitet drives af motorsportsentusiaster, der har fingeren på pulsen. Alle skribenter har, udover interessen for sportens verden, også relevant faglig baggrund, der sikrer læserne nyheder, der er udsat for nyhedsvurdering og kildekritik. Skribenterne tilstræber at skrive objektivt og fair over for alle involverede.

Racemag har et naturligt fokus på DTC, Formel 1, WTCC, WRC og FIA WEC. Men også andre klasser og grene inden for motorsporten finder vejen til Racemags læsere.

Racemag er stiftet i 2009 af Bo Skovfoged i samarbejde med webmaster Thomas Norsted.

Alt indhold på sitet er ophavsretsbeskyttet af Racemag, Racemags fotografer og eventuelle tredjeparter og må ikke kopieres eller gengives.

Vil du i kontakt med os, så skriv på redaktionen@racemag.dk

Racemags redaktion

Thomas Norsted

Webmaster, programmør, grafiker samt fotograf.

@: norsted@racemag.dk
T: @norsted

Thomas står bag design og drift af www.racemag.dk. Thomas er webdesigner og UX-ekspert hos Creuna  og designer andre sites og blogs i sin fritid, men er også Racemags fotograf til udvalgte DTC-afdelinger.

Niklas Majgaard

Niklas har mange bolde i luften på Racemag, hvor han har en viden – og holdning – om alle former for motorsport. Favoritløb: Le Mans, Formel 1, Sportsvogne mv.

@: redaktionen@racemag.dk

T: @sfrostholm

Kenneth Christensen

Kenneth er seneste mand i teamet og dækker de tohjulede på Racemag med fokus på MotoGP og World Superbike. Er ved siden af Racemag kandidat studerende ved CBS, og arbejder med markedsføring af motorcykler, scootere og cykler.

@: redaktionen@racemag.dk

Tomas Beha

Skribent, langdistance, simracing, F1

@: redaktionen@racemag.dk

Brian Laursen

Fotograf

Brian har fulgt især svensk motorsport i mere end et årti og vil løbende fotografere for Racemag til især løb i Sverige.

Bidragsydere

Racemag modtager journalistisk bearbejdede artikler, videoer og fotos fra flere bidragsydere. Inden for drifting er det Neffi Photography, der bl.a. fotograferer for Scandinavian Drift. Du kan besøge Neffi Photographys Facebook-side her.

Inden for rallycross, dansk og internationalt, samarbejder Racemag med RallycrossDK.com – besøg deres hjemmeside her.

Brugerinformation
Racemag henstiller til, at kommentarfunktionerne på sitet bruges på en pæn og fornuftig måde. Stødende og/eller udokumenterede kommentarer slettes uden varsel. Al tredjepartsmateriale offentliggøres af brugerne og er således uden for Racemags ansvarsområde.

God læsning

Racemag