Kartshop-header

Afstemning: Kevin Magnussen udråbt til bedste kører

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Danskerne var aldrig i tvivl om, at Kevin Magnussen efter gårsdagens 7. plads i Rusland fortjente titlen som dagens kører. Kevin Magnussen stod for dagens præstation, da han kørte sig frem fra en position som nummer 17 til en pointgivende 7. plads under Ruslands Formel 1 Grandprix.

Læs også: Her kan du se Formel 1

Og selv om der formentlig er mange danskere bag afstemningen inde på Formula1.com er det et faktum, at danskeren af brugerne af hjemmesiden blev valgt som søndagens bedste kører. En præstation der også giver genlyd i flere udenlandske motorsportsmedier.

Formula1.com har lagt et videoklip op på hjemmesiden om Kevin Magnussens præstation.

Se videoen her

Læg mærke til slutningen af klippet, hvor Kevin Magnussen siger til sit team: “First points – first of many”. God detalje!

Kevin Magnussen henviste bl.a. løbets vinder, Nico Rosberg, til de sekundære placeringer – noget af en bedrift, når man tænker på, at tyskeren med sejren i går scorede en Grand Slam for antallet af Grandprix-sejre i træk.

Læs ogå: Her kører Kevin om 14 dage

Renaults direktør var i går heller ikke sen til at rose sin danske kører:

– Kevin kørte et fantastisk race. Vi kunne ikke have drømt om mere. Jolyon fik ikke helt de samme muligheder, men var også god, udtalte franskmanden efter løbet.

Læs også: Se årets Formel 1 kalender

Læs også: Her finder du de bedste Formel 1 rejser

Kevin Magnussen udråbt som bedste kører i Sochi.

4 Comments

  1. Og nu tror jeg så at resten af verden ikke længere er i tvivl om Kevins talent, vel….

  2. hvorfor er kevins bil langsommer in palmers paa topfart for eksempel 320kl kevins 318kl lugter en del og kevin er stadig hurtigere end palmer ? ogsaa kan jeg ikke lide palmers far som altid sidder i pitten

  3. det lugter igen gamle daek i et rase bedre spoiler ind kevins i traening hvorfor giver de ikke kevin de samme vilkor som palmers top speed er ikke det samme heller er de det samme fuel de bruger

  4. nu maa kevin ogsaa kigge efter drikkevandet hvad bliver det neste ????????????

Skriv en kommentar