Kartshop-header
ungarns formel 1-grandprix

Alonso springer Monaco over og kører i USA

12. april 2017
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Den dobbelte verdensmester i Formel 1 Fernando Alonso springer ifølge McLaren Monacos grandprix over for at køre i USA.

I kølvandet på en aftale mellem McLaren, Honda og Andretti Autosport vil Spanieren ifølge McLaren i stedet køre den 101. udgave af Indianapolis 500.

“Med et mellemrum på 38 år vil en McLaren-racer med en Honda-motor igen i år køre Indianapolis 500”, bekræfter McLaren.

“McLaren-Honda-Andretti bilen – med et Dallara DW12 chassis, som bruges af alle teams i IndyCar – vil blive kørt af Fernando Alonso. Motoren bliver en Honda 2.2 liter twin-turbo V6″, uddyber McLaren.

Fordi Indianapolis 500 køres den 28. maj, vil Alonso ikke være af finde bag rattet hos Kevin Magnussens tidligere team ved Monacos Formel 1 grandprix, som køres samme dag. McLaren er endnu ikke parat til at sætte navn på Alonsos afløser.

Der skal nok blive spekuleret heftigt i, om Alonsos tilvalg af Indianapolis 500 over Monacos grandprix skal ses som enden på spanierens formel 1 karrieren. Men det nævner nyheden fra McLaren ikke noget om i første omgang.

Den 35-årige spanier har tidligere flere gange udtrykt ønske om at køre Indianapolis 500, mens han stadig er på toppen som racerkører. Nyheden bringes på store amerikanske websites, herunder bl.a. på NBC’s.

Skriv en kommentar