Annoncering

Racemag er det førende, danske dedikerede nyhedssite om motorsport. Racemag udfylder et gab i nyhedsstrømmen fra racersportens verden, hvor de store omnibusaviser og deres websites kun sjældent dækker de nyheder, der er højest relevante for motorsportsfans.

I den anden ende af mediebilledet er en håndfuld fora, der kommenterer på nyhedsstrømmen fra bl.a. udenlandske sites. Racemag lægger sig i overhalingsbanen og bringer nyheder inspireret af pressemeddelelser og henvendelser, men fokuserer på egne gennemarbejdede nyheder, analyser og reportage

Fokus på dansk motorsport og danske racerkørere i udlandet

Racemag dækker motorsporten bredt, men har fokus på de motorsportsgrene, hvor danskere deltager. Vi følger naturligvis navne som Tom Kristensen, Jan Magnussen, Jason Watt samt de helt unge stjerneskud. Vi følger de største racerserier fra Formel 1, WEC/Le Mans, FIA WTCC, DTM, WRC, DM-rally, rallycross mv.

Racemag har et stærkt teknologisk fokus på webmediets muligheder, og arbejder konstant på at udvikle services og web 2.0-funktioner, der gør det endnu mere interessant for læserne at bruge mere tid på sitet – oftere. En naturlig del af Racemags dækning af motorsporten er derfor brug af både YouTube-videoer, Facebook og Twitter til at skabe aktivitet.

Racemag henvender sig til motorsportsinteresserede samt til branchen, der leverer produkter og ydelser til motorsporten. Kernelæserne er 15-45 år, kønsfordelingen er 80/20 med overvægten blandt den mandlige del af befolkningen.

Og Racemag er – som et af de eneste inden for denne del af sportsmedierne – det eneste totalt uafhængige medie. Ingen af Racemags skribenter er aflønnet af kørere, teams eller arrangører, som de dækker journalistisk. Racemag bestemmer 100 %, hvilke  historier vi vil bringe videre til vores læsere, og annoncører får ikke forrang i den redaktionelle dækning.

Hvis du vil profilere din virksomhed over for denne købestærke målgruppe, så henvend dig til Racemag på redaktionen@racemag.dk eller på telefon 60192017.

Annonceringsmuligheder

Topbanner 930×180 pixel

Sidebanner 300×250 pixel eller 250×250

racemag_classifieds

Køb og salg på Racemag

Nu er det muligt at få bragt din annonce på Racemag, hvis du skal sælge din racerbil, trailer, udstyr og andet, der hører motorsporten til. Har du også et sæde i den kommende sæson eller næste løb, eller søger du et, så kan du også annoncere efter næste skridt i karrieren her.

Annoncerne bringer vi komplet med fotos og kontaktoplysninger – og evt. link til din egen hjemmeside eller galleri.

Få link og logo på Racemags linkside

Nyhed! 

Racemag fortsætter med at vokse og får dagligt nye besøgende til. Det kan du blive del af, da Racemag har lanceret et nyt initiativ.

Få dit logo samt link på Racemag

Få dit logo samt link på Racemag

På Racemags linkside giver vi vores læsere hurtig adgang til de vigtigste links inden for motorsporten. Her kan man finde links til livetiming og til streaming af løb på nettet – populære værktøjer til racerfans, der vil vide alt om hvordan det går Tom K, Jan Magnussen osv. – når de kører løbene!

Det er dog også muligt for andre end løbsserier at få en placering her. For et mindre beløb er du sikret visning af logo og en kort profiltekst samt link til din hjemmeside.

De tre dele elementer, du kan få vist på Racemags linkside giver dig flere fordele:

–          Link, logo og tekst hjælper dig til at få din hjemmeside højere op i søgemaskinerne.

–          Dit logo vises sammen med populære raceserier som FIA WEC, F1, DTC osv.

–          Linket peger lige hvorhen du vil have det – til en kampagneside, en landingpage eller blot til din hjemmesides forside.

Kontakt os på redaktionen@racemag.dk eller på mobil 30 52 55 77 for nærmere information.