Ferraris tredjekører, italieneren Antonio Giovinazzi, får rig lejlighed til at lufte talentet i 2017 - denne gang for Haas.

Antonio Giovinazzi erstatter Kevin Magnussen i flere fredagstræninger

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Ferraris tredjekører, italieneren Antonio Giovinazzi, får rig lejlighed til at lufte talentet yderligere i 2017 – denne gang for Haas.

I den resterende del af sæsonen får sidste års nummer 2 i GP2 ifølge en pressemeddelelse fra Haas nemlig hele 7 fredagstræninger i Haas’ racer i de resterende løb på formel 1 kalenderen.

I 6 af dem sidder italieneren i Kevin Magnussen racer, mens det blot bliver til en tur i Romain Grosjeans.

Tidligere i år erstattede Giovinazzi Pascal Wehrlein hos Sauber, da den tidligere DTM-mester var skadet.
Dengang høstede den 23-årige italiener en del roser for sin kørsel, men også kritik for at smadre Sauber-raceren flere gange.

De 6 gange Giovinazzi skal erstattet Kevin Magnussen bliver på Silverstone, Hungaroring, Monza, Sepang, Autódromo Hermanos Rodríguez i Mexico, på Jose Carlos Pacé og på Yas Marina i Abu Dhabi.

Kun i Mexico erstatter Giovinazzi Romain Grosjean, mens Kevin Magnussen må nøjes med P2 og kvalifikation i de nævnte 6 grandprixer.

Giovinazzi udtaler, at han er meget stolt af den tillid, som Ferrari og Haas viser ham, og at han er meget taknemmelig for, at Kevin Magnussen og Romain Grosjean er villige til at dele bilerne med ham.

Haas’ teamchef Günther Steiner udtaler ikke overraskende i positive vendinger om italienerens indtog hos Haas.

“Antonio Giovinazzi har allerede høstet en del erfaringer hos Sauber, og med hans P1 træninger hos Haas kan han udvikle sig yderligere”, siger Steiner.

Ferrari er som bekendt motorleverandør til Haas, og uden at spekulere ydereligere om baggrunden for Giovinazzis 6 kommende træningssessioner, er der givetvis faldet enten kontant betaliger af til det amerikanske team eller yderligere hjælp fra Ferrari i forhold til at udvikle Haas’ racer.

Skriv en kommentar