TRG Aston Martin, Christina Nielsen, Sonoma Raceway

Aston Martin tester på Monza

25. maj 2016
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Der er rigtigt mange racerbiler på Monza, og grunden er at mange teams forsøger at gøre sig klar til den officielle test på Le Mans, den 5. juni.

RGR By Morand, Rebellion Racing, Aston Martin Racing, Ford Performance, Tequila Patron ESM, Michael Shank Racing, ByKolles og Panis Barthez Competition tester alle på Monza som forberedelse til testdagen på Le mans , den 5. Juni, og selvfølgeligt teste der med Le Mans downforce aero kits.

For ByKolles Racing handler det rigtigt meget om at finde den perfekte balance i deres CLM. ByKolles Racing team har iøvrigt besøg af en 2012 WEC Lotus’, og den bil er nu i privat eje hos Oliver Webb, som har været ude og køre nogle omgange i den racerbil.

Michael Shank team tester med den Ligier JS P2 som teamet skal bruge under 24 timers løbet på Le Mans. Det er en spændende konstallation fordi dette team breeder ud af Nissan mængden, da de har valgt og køre med Honda motor.

Panis Barthez Competition kører også med Ligier JS P2 chassis, men de har endnu ikke kørt en meter I denne test.

Ford’s GTE pro team stiller op med Marino Franchitti, Andy Priaulx og Harry Tincknell og de tester helt klart highspeed.

 

Skriv en kommentar