DTM

Audi chef i kæmpe skandale: ‘Kør ham af banen’

4. august 2015

Tom Kristensens chef i Audi, Dr. Wolfgang Ullrich, er hovedpersonen i en kæmpe skandale efter weekendens afdeling af det tyske standardvognsmesterskab DTM på Red Bull Ring i Østrig.

Hen mod løbets afslutning beordrede den magtfulde chef – for rullende kameraer og åbne mikrofoner – Audis Timo Schneider til at køre Mercedes’ Pascal Wehrlein af banen.

På det tidspunkt lå Audis Mattias Ekström allerede til at vinde, så man skulle synes, at alt var godt. Men med Pascal Wehrleins aktuelle placering ville han have overtaget seriens samlede føring.

Efter afkørslen sluttede Mercedes-køreren i første omgang uden point, og Ekström overtog meget belejligt førstepladsen i kampen om DTM-mesterskabet.

Audi-bossen står lige nu – ifølge flere tyske medier – til livslang karantæne, men lad os nu se, om det går så galt.

Hør ordren nedenfor – ‘Schieb ihn raus’!:

3 Comments

 1. Jeg mindes en episode – tror det var i 1991 – Thiim blev sat af på Singen af Hubert Haupt, der undlod at bremse sin Audi…

  Kan ikke finde video, dog

  http://touringcarracing.net/Races/1991%20Singen.html

 2. Det var så slutningen på din karriere i DTM, Herr Dr. Ullrich – Raus med dig. Uanset hvilke fantasifulde bortforklaringer, der end kommer, er det jo fuldstændig klart, hvad der foregik. Timo Scheider gør som, “Der Führer” befaler – naturligvis. I øvrigt var det samme Scheider der i 2007 var skyld i Tom Ks store ulykke. Så man må sige, han har erfaringen i dette dyre Pin Ball game.
  https://www.youtube.com/watch?v=VCJkSTIbY1I

 3. Er det ikke bare det man kalder “that’s racing” ? 😉

  – er sikker på at John Nielsen vil give mig ret i det! 😀

Skriv en kommentar