IRC

Basso håber på Proton-sæde

17. marts 2011

Italienske Giandomenico Basso har været uden et fuldtidssæde i rally i flere sæsoner. Trods flere sejre i IRC, Intercontinental Rally Challenge, så har Basso ikke været i stand til at sikre sig en fast indsats i international rally.

Det håber den tidligere Abarth- og Peugeot-kører nu ændrer sig, efter han har testet for Proton i Italien.

– Den var meget stabil og velafbalanceret. Vi planlagde at benytte en strækning, jeg kender godt for at have et pejlemærke for, hvordan denne bil kan sammenlignes med de andre Super 2000-biler, jeg har kørt tidligere. Desværre var vejen dækket af sne, så tog en anden i stedet for, siger Basso til IRC.com.

Den 37-årige kører så masser af muligheder efter testen I Satria Neo Super 2000-bilen.

– Der var afgjort potentiale i bilen, og jeg nød at arbejde med teamet. De har fået mig til at føle mig velkommen, de arbejdede hårdt, og jeg var imponeret over deres tilgang, siger Basso.

Proton har indtil videre kun svenske PG Andersson udnævnt som fast kører i denne sæson i IRC.

Foto: PG Andersson i Proton Satria Neo under Rallye Monte-Carlo 2011. IRC

 

Skriv en kommentar