Basso tilbage i IRC

4. april 2011

Giandomenico Basso vender nu for alvor tilbage til IRC. Den 37-årige italiener, der har sat sit præg på Intercontinental Rally Challenge med fire løbssejre i Abarth Grande Punto, vender nu tilbage som den anden kører i Protons satsning.

Basso, der har været uden et fast sæde siden Abarth trak sig ud, testede i sidste måned Protons Satria Neo S2000. Og testen har nu udmøntet sig i en kontrakt.

– Jeg er meget glad for at slutte mig til Proton Motorsports. Da jeg kørte bilen i Italien følte jeg to ting: Jeg følte, at bilen var god, og jeg mærkede varmen i teamet. Jeg ved, at jeg kan arbejde godt med Proton, og jeg glæder mig virkeligt til at den første løb med teamet, Alt er meget positivt, og det er skønt at være tilbage med en fabriksindsats, siger Basso til IRC.

Proton har også svenske PG Andersson (foto) på lønningslisten. Basso skal i aktion for teamet første gang i det næstkommende Rally Islas Canarias El Corte Inglés den 14.-16. april.

Basso skal også køre Prime Yalta Rally, Geko Ypres Rally, Rali Vinho Madeira, Barum Czech Rally Zlín, Mecsek Rallye og Rallye Sanremo.

Foto: IRC

Skriv en kommentar