Kevin Magnussen blev nummer 12 ved det britiske grandprix 2017

Belgiens Grandprix: Gode odds på Kevin Magnussen

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Danske Spil tilbyder – som flere andre spiludbydere – en række specialspil på Formel 1 igennem hele sæsonen. I denne uge er der gode odds på Kevin Magnussen i top-10.

Den danske spilgigant har til de danske Formel 1-fans op til hvert grandprix en række specialspil dedikeret Kevin Magnussen.

Et af de spil, der i denne uge skinner i øjnene er, at man kan spille på Kevin Magnussen til at slutte i top-10 til odds 3.00.

Med tanke på, at Spa er en såkaldt high speed course, som favoriserer teams med meget motorpower, ligner odds 3.00 på forhånd et fint spil. Netop Haas har flere gang i år klaret sig godt på baner, hvor den rå speed var vigtig – noget der i øvrigt også gør sig gældende ved næste uges løb på Formel 1 kalenderen i Monza.

Der er selvfølgelig mange andre faktorer såsom vejr, held, opsætning af bil, som spiller ind, men det virker ikke helt usansynligt, at Haas kan komme i mål med en af bilerne i top-10.

Hører man til den mere forsigtige type, kan man også spille på danskeren i top-15 til odds 1.45 – unægteligt heller ikke noget dårligt odds.

Spil her og scroll helt ned i bunden af Danske Spils side.

Kevin Magnussen odds: Spil på Kevin Magnussen her

Skriv en kommentar