GP2

Benny Simonsen 2015

Benny Simonsen kører Bathurst 12H

30. januar 2015

Fredagen byder på en særdeles god nyhed fra Australien.

Benny Simonsen, Allan Simonsens lillebror, er blandt de seneste tilmeldte på deltagerlisten i Liqui Moly Bathurst 12 Hour – et løb, der køres fra den 6.-8. februar.

Den 31-årige dansker skal køre for det Melbourne-baserede Ferrari-team Vicious Rumour Racing. Her erstatter han teamejer Tony DeFelice i den røde Ferrari.

Racemag har fået hul igennem til Benny Simonsen i Australien, der glæder sig til løbet på Mount Panorama Circuit i Bathurst:

“Teamet hedder Vicious Rumour Racing og det er en Ferrari 458 GT3, magen til den jeg kørte i Britisk GT sidste år. Jeg blev spurgt om jeg kunne komme ned til en test på Phillip Island sidste uge. Det gik super godt og Teamchef Tony DeFelice har givet mig chancen i bilen, som jeg selvfølge er meget taknemlig for”.

Benny Nielsen erkender, at det bliver en speciel oplevelse nærmest at skulle køre i sin storebrors hjulspor, men at det er en del af jobbet:

“Det bliver selvfølge lidt specielt på en måde. Alle jeg har snakket med her nede kalder ham ”King of the Mountain” Og der er også Pole Award i hans navn, som jeg selvfølge vil gøre alt for at få fingeren på. Men i sidste ende er jeg her for at gøre et professionelt arbejde for teamet og selvfølge en stor chance for mig selv her nede i Australsk GT”.

Det australske løb har stor folkelig popularitet, bekræfter Benny Simonsen:

“Det, der måske overraske mig mest so far, er, hvor stort løbet enlig er her. Det er alle på gaden, der snakke om det og hvor meget interesse der er fra alle”

Løbet kan følges via seriens hjemmeside

Benny Simonsen

 

Skriv en kommentar